VODITELJKA PLAKALA OD SMEHA ZBOG "KOVRDŽAVOG PITONA" Pogledajte pitanje koje je Danijelu Pantić dovelo do suza! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA

VODITELJKA PLAKALA OD SMEHA ZBOG "KOVRDŽAVOG PITONA" Pogledajte pitanje koje je Danijelu Pantić dovelo do suza! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Srpski kvizovi su jedni od najgledanijih TV formata na našim televizijama. Neretko smo svedoci da neke situacije budu toliko smešne, da preko noći postanu viralne na društvenim mrežama.

Upravo jedna takva scena odigrala se u studiju Kurir televizije tokom snimanja kviza Mozaik. Takmičari su imali zadatak da odgnonetnu pojam pomoću slova koje su birali.

00:35

NAJSMEŠMNIJA SCENA U SRPSKIM KVIZOVIMA! Takmičar doveo do suza voditeljku Mozaika Danijelu Pantić

Kada je već bilo izvesno šta je konačno rešenje, takmičar je ponudio odgovor koji će se dugo prepričavati. Koliko je bilo smešno, svedočila je i voditeljka Danijela Pantić koja je u suzama i smejući se komentarisala odgovor.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

DANAS POČINJE MOZAIK NA KURIR TELEVIZIJI! Evo šta očekuje takmičare u novoj sezoni popularnog kviza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track