Najnovije vesti

Rešite gastritis, bol u želucu i nadimanje na prirodan način
Foto: PR

Rešite gastritis, bol u želucu i nadimanje na prirodan način

Zdravlje

Pratite poruke svog organizma,jer simptomi kao što su bol u želucu, nadimanje, pojačano lučenje kiseline, gorušica, mučnina, osećaj peckanja u predelu želuca, nekada i gubitak apetita, nadutost stomaka i zatvor (opstipacija), ukazuju na neki od poremećaja organa za varenje, koji ako se ne otklone na vreme, mogu da prerastu u gastritis, čir na želucu, dvanaestopalačnom crevu, nervoza želuca i creva u iritabulni kolon....

Ukoliko imate osećaj pečenja u gornjem delu stomaka, bola u želucu, gorušicu, mučninu, najbolje je da skuvate čaj u kojem ima slatkog korena, idjirota, astragalusa, andjelike, belog sleza jer sadrže sluzaste materije koje oblažu želudac i obnavljaju i regenrišu zaštitni sloj želuca i time ga štite. Kada se u sve ovo umešaju kantarion, hajdučka trava, pelin i lincura, dobiju se odlični rezultati kod zaceljenja čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

I upravo ove najdelotvornije biljke u odgovarajućem odnosu, kao sinergisti jedna drugoj, nalaze se u provereno dobroj kombinaciji čajne mešavine HERBA MED No 36, koja na tržištu već 24 godine dokazuje da se svi ovi navedeni problemi digestivnog trakta mogu uspešno otkloniti. Kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i rada, imamo  provereno efikasnu čajnu mešavinu HERBA MED No 36, čijom redovnom upotrebom  tegobe nestanu brzo, ali treba nastaviti dok se problem potpuno ne reši.

Česta pojava su i lenja creva i opstipacija, koja se takođe može lepo rešiti na potpuno prirodan način sa čajnom mešavinom HERBA MED No 209, koja NE SADRŽI SENU i nije trenutni laksativ, već svojim aktivnim principom ubrzava peristaltiku creva i uspostavlja refleks pražnjenja.

Čajne mešavine HERBA MED No 36 i HERBA MED No 209 su  odobrene od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Čajne mešavine HERBA MED se mogu nabaviti u apoteci HERBA MED

Skender begova 53b Beograd.

Sve informacije i poružbine na broj telefona  011/3247-347, 011/3286-195

www.herbamed.co.rs

office@herbamed.co.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...