Najnovije vesti

NE MORATE POD NOŽ DA BISTE UKLONILI CISTE: Za sve vrste ovo je PRIRODNI LEK! Pije se sat vremena pre obroka i 3 puta na DAN! (RECEPT)
Foto: Profimedia

REŠENJE ZA PROBLEM

NE MORATE POD NOŽ DA BISTE UKLONILI CISTE: Za sve vrste ovo je PRIRODNI LEK! Pije se sat vremena pre obroka i 3 puta na DAN! (RECEPT)

Zdravlje

Ciste se javljaju na različitim delovima tela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i bolne ali što je takođe problem, često se dešava ponovna pojava cisti i nakon medicinskog tretmana. Iz tog razloga smo pronašli i isprobali prirodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti.

 

Glavni sastojak leka je kaktus aloja. Evo recepta i uputstva za pravljenje:

 

- Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat)

 

- Pola kilograma domaćeg meda


- 0.75 litara crnog što kvalitetnijeg vina


- Pola kilograma kafe od cikorije


- 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova)

 

Priprema:

 

Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmešate. Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Teglu zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana.

 

foto: Profimedia

Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka, tri puta na dan po jedna supena kašika. Bitno je da želudac bude prazan pre i posle korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada budete pred kraj smese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

 

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze koje smo dali u merama. Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta.

 

Deca takođe mogu koristiti lek, ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. ( ova mera od pune supene kašike je za odraslu osobu od 60 do 70 kg, a mera se procentualno smanjuje prema težini deteta, npr. dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan).

 

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Alternativaljekovitogbilja.info, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...