DANAS POKLON U KURIRU! DODATAK ZDRAVLJE: IMPOTENCIJA, za svakog muškarca postoji lek
Foto: Promo

DANAS POKLON U KURIRU! DODATAK ZDRAVLJE: IMPOTENCIJA, za svakog muškarca postoji lek

Život -

U magazinu Zdravlje, koji ćete danas dobiti uz dnevne novine Kurir, čekaju vas ozbiljne zdravstvene teme, mogućnosti lečenja, uputstva, saveti doktora, nutricionista, fizioterapeuta i psihologa, a poseban deo posvetili smo i kućnim ljubimcima i preporukama veterinara.

Ekskluzivitet Zdravlja je u tome što je to jedini magazin na ovim prostorima za koji pišu najbolji lekari Srbije. Saznaćete sve što do sada niste imali prilike da čujete o nekom zdravstvenom problemu; eksperti neumorno odgovaraju i na sva vaša pitanja.

Tema današnjeg broja Kurirovog dodatka Zdravlje je IMPOTENCIJA.

Prof. dr sc. med. Vinka Vukotić, specijalista urologije, objašnjava uzroke ovog stanja, koje muči nemali broj muškaraca, uz poruku da skoro svaki pacijent može da očekuje pomoć. Mogućnosti savremene terapije su ogromne, a ignorisanje problema sigurno neće učiniti da on nestane.

Na koje simptome treba da obratimo pažnju kada je u pitanju RAK DEBELOG CREVA, upoznaje vas prof. dr Davorin Radosavljević, šef Klinike za medikalnu onkologiju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije: uklanjanje polipa i otkrivanje bolesti u ranom stadijumu vodi ka izlečenju.

KUKOVI baš umeju da bole, fizioterapeut vam poklanja najbolje preventivne vežbe tokom kojih osećate prijatno istezanje, savete šta sve možete sami da preduzmete u očuvanju zgloba koji povezuje karlicu i donje ekstremitete.

Ne propustite ni uputstva šta može da vas učini veselijim i poletnijim. Šta sve možete da učinite i osetite šta je prava SREĆA, objašnjava psiholog Žarko Petrović. Kako MESEC GRADI NAŠ BIORITAM, objašnjava Tatjana Tatalović, usui reiki master. Tu je i priča o kraljici svih cvetova: po lepoti i mirisu RUŽA nema premca - saznajte od Milke Raičević, dijetetičarke-nutricionistkinje i aromaterapeutkinje kako sve možete da je upotrebite u zdravstvene svrhe.

Iako se odluka vlasnika pasa da ih povedu na odmor čini jednostavnom, treba dobro da se pripreme. KUĆNI LJUBIMCI NA PLAŽI zahtevaju poseban tretman - poslušajte savete spec. dr vet. Violete Žigić.

To, naravno, nije sve: u najnovijem broju magazina Zdravlje pronaći ćete još mnogo zanimljivih tema i saveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track