RAJ ZA GOLFERE I PORODIČNI ODMOR – TITANIC DELUXE BELEK I CALISTA LUXURY RESORT
Foto: Promo

RAJ ZA GOLFERE I PORODIČNI ODMOR – TITANIC DELUXE BELEK I CALISTA LUXURY RESORT

Žena -

Ukoliko odlučite da svoj jesenji odmor provedete u Turskoj, Antalijskoj regiji, budite sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odaberete Belek i hotel „Titanic Deluxe Belek“ ili “Calista Luxury Resort”, računajte na to da će vam odmor biti nezaboravan.

foto: Promo
foto: Promo

Na 30km od aerodroma u Antaliji, 6km od centra Beleka, u mestu Kadrije, nalazi se, možemo reći, kompletan jedan mali grad, hotel „Titanic Deluxe Belek“ To je hotelski kompleks koji se prostire na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Glavna zgrada hotela ima 6 spratova, a ceo kompleks ukupno 551 sobu, najrazličitijih tipova, od standardnih, superior, preko porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele posebnu intimu, tu su deluxe vile pored bazena, na dva sprata, koje pored svog luksuza koji pružaju, imaju i batlera koji je gostima na usluzi. Ultra all inclusive usluga hotela je jednom rečju vrhunska, a samo za ishranu gostima su na raspolaganju pored glavnog, još 5 restorana, dodatnih 5 a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, ogroman otvoreni bazen, olimpijski bazen, aqua park i nekoliko manjih i dečijih bazena. Tu su još i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od mnogobrojnih golf terena u Beleku.

foto: Promo
foto: Promo

Hotel “Calista Luxury Resort” nije ništa manje luksuzan i interesantan. Nalazi se na 1 km od centra Kadriye, 5 km od centra Beleka, 37 km od centra Antalije, 30 km od aerodroma Antalija. Resort ima glavni restoran (Belum), 7 à la carte restorana (Sakura, Timo, Turca, More, La Carne, BBQ, Elegance), 3 Snack restorana (Elegance, Turca Pool, The Beach), Café Calista, vitamin bar (Calos) i 7 barova (Blue, Cool, Deep, Bowl, The Jazz i Brezza). Ovaj Resort ima svoju laboratoriju za analizu hrane i nagradu Green Star i po tome je specifičan i jedinstven u regiji. Osim toga tu je i Callos SPA na svojih 3.500m2 i dva sprata zaista je impresivna oaza opuštanja. U ovom SPA centru svaka vrsta stresa biće kao magijom odnesena. A u resort se može uživati u nebrojenim aktivnostima kao što su Aqua park sa 4 tobogana, 3 otvorena bazena, otvoreni bazen sa grejanjem, zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, gimnastika u vodi, vaterpolo, tenis (5 terena), oprema za tenis, stoni tenis, boćanje, aerobik, pikado, step, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, odbojka, tai-chi, yoga, pilates, strečing, časovi plesa, fitness centar, dnevne i večernje animacije, bioskop, diskoteka…

foto: Promo

Za ljubitelje muzičkih zabava,u oba hotela, pored diskoteke, organizuju se i posebni večernji programi i živa muzika, a za one koji žele nešto mirniji provod, ali nikako dosadan, tu su odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli.

Sve što pružaju ovi hoteli, navodi vas na to da uopšte ne poželite da idete nigde van hotelskog kompleksa, a ukoliko se ipak odlučite da odete do centra Beleka, uživate u šetnji bulevarima i šopingu, od hotela, na svakih nekoliko minuta, saobraća mini bus, popularni dolmuš, kojim ćete za kratko vreme stići do vaše željenje lokacije u gradu.

foto: Promo
foto: Promo

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da su ovi hoteli, „Titanik“ i “Calista Luxury Resort” iz godine u godinu sve popularniji jer tu može da se oseti pravi luksuz, ali po izuzetno pristupačnim cenama.

Uverite se i sami, posetite sajt agencije “1 A travel” ili pozovite call centar agencije 011/655-78-00 i ljubazni zaposleni će vam sa zadovoljstvom preporučiti neki od mnogobrojnih hotela iz ponude, u Turskoj, na Kipru ili u Egiptu, izbor je vaš, a sve u cilju da vam odmor bude savršen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track