NA VREME NAPRAVITE DOBAR IZBOR ZA LETOVANJE: Prijatelji su tu da vam u tome pomognu korisnim savetima
Foto: Promo

NA VREME NAPRAVITE DOBAR IZBOR ZA LETOVANJE: Prijatelji su tu da vam u tome pomognu korisnim savetima

Žena -

Najbolji savet koji vezano za planiranje odmora i letovanja možete dobiti, jeste da to uradite u pravo vreme. Najbolje vreme za takve odluke jeste period u kojem važe popusti za rane uplate, kada je, u odnosu na last minute, veća mogućnost izbora. Prijateljski savet, iz turističke agencije 1 A Travel stiže u vidu podsećanja da navedeni popusti za rane rezervacije traju još samo par dana, tačnije do 31. marta.

foto: Promo

Danas ćemo posvetiti malo više vremena onima koji su za ovogodišnji letnji odmor odabrali Tursku , ali se još uvek nisu odlučili za neki od mnogobrojnih, i zaista sjajnih hotela u Antalijskoj regiji, na primer. Ukoliko ste u dilemi da li da posetite Antaliju ili Belek ovo su predlozi koji vam mogu pomoći da se odlučite.

foto: Promo

Na oko samo tridesetak kilometara od aerodroma u Antaliji i 7 km od centra Beleka, nalazi se mesto za savršen porodični odmor. IC Santai Family Resort 5* je resort koji poseduje svoju, 300 metara dugačku peščanu plažu, okruženu prijatnim borovim hladom. Usluga u navedenom hotelu je Ultra All Inclusive, što govori već dosta samo po sebi, ali imamo potrebu da vam o ovom sjajnom hotelu pričamo još. Osim glavnog restorana, hotel ima još pet a la carte restorana, što je prava poslastica za one koji se raduju i gastronomskom uživanju na godišnjem odmoru. Hotel ima brojne bazene, otvorene i zatvoreni, sa toboganima i bez, prilagođene deci, pa čak i bebama. Na radost onih malo starijih, hotel ima i sjajan Spa centar u kojem se može zaboraviti na sve one sitne probleme koje ste ipak poneli sa sobom na letovanje. Za sve uzraste i ukuse, preko dana, kao i u toku večeri, brižno je isplaniran zabavni program. Izborom ovog hotela sasvim sigurno nećete pogrešiti.

foto: Promo

Ako je, pak vaš konačan izbor Antalija , i tamo postoji slična, podjednako dobra ponuda iz istog, čuvenog lanca hotela. Hotel IC Green Palace 5* nalazi se na samo 15 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je okružen fantastičnom prirodom, zelenilom prijatnim za oko i telo i uređenim baštama i vrtovima, sa najrazličitijim rastinjem i cvećem. Nalazi se na sopstvenoj, peščanoj plaži, a osim kupanja u moru i sunčanja na toplom pesku, gostima su na raspolaganju bazeni, otvoreni, ali i jedan zatvoren, za decu, sa toboganima i animacijom ili poseban, oaza bazen. Za najmlađe je osim navedenih bazena, odlična zabava i u dečijem klubu. Za to vreme, njihovi roditelji ili pratioci mogu se odmoriti od svog odgovornog, starateljskog posla i svih ostalih briga, u savršenom spa centru, u turskom kupatilu ili sauni.

foto: Promo

Posebna ponuda iz lanca IC Hotela, jeste IC Residence 5* u Antaliji. Izuzetan hotel, specifičnog koncepta sa Ultra All Inclusive uslugom. Dok kompleks bazena krivuda kao prava reka kroz tropske bašte hotela, svaki gost uživa u svojoj vili, bilo sa pogledom na baštu ili bazen. Vile su uređene u stilu jugoistočne Azije i pružaju osećaj posebnosti za one koji se odluče za odmor u ovom hotelu.

foto: Promo

Za detaljniju ponudu, dodatne informacije o pomenutim hotelima i destinacijama, kao i drugim destinacijama koje agencija 1 A Travel ima u svojoj širokoj ponudi, posetite zvaničan sajt.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track