Najnovije vesti

SVAKA DRUGA OSOBA U SRBIJI IMA PROBLEMA SA SRCEM: Rešite ih se na ovaj jednostavan način
Foto: Profimedia

SVAKA DRUGA OSOBA U SRBIJI IMA PROBLEMA SA SRCEM: Rešite ih se na ovaj jednostavan način

Žena

Sve što vam je potrebno je Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji:

 

  •  Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

 

  •  Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

 

  •  Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

 

  •  Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

 

  • Otklanja posledice posle infarkta

 

  •  Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

 

  •  Reguliše pritisak

 

  •  Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga


Komplet sastavljen od 3 proizvoda (biljnih kapi) na bazi biljnih ekstrakata namenjen jačanju kardiovaskularnog i nervnog sistema, kao i opštem poboljšanju vitalnosti i otpornosti organizma.

 

Antistres biljne kapi br. 33 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata odoljena, matičnjaka, kantariona, lavande i nane, namenjen ublažavanju stresa i nervne napetosti.

 

Corvit biljne kapi br. 34 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga, hajdučke trave, rusomače, srdačice i peršuna, za pravilan rad srca.

 

Cirkul biljne kapi br. 35 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata gloga, bele imele, divljeg kestena, ruzmarina, koprive i omana, namenjen poboljšanju cirkulacije.

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

 

Šta kažu korisnici, koja su njihova iskustva?

 

O biljnom kompletu Antistres + Corvit + Cirkul za srce koji postoji preko 30 godina ima podosta priča, a ovo su samo neke od njih:

 

Rezultati već posle prvog kompleta

 

"Nedavno sam doživeo moždani udar i otpušten sam iz bolnice sa prognozom lošom po moj život. Nisam mogao da jedem, imao sam velike bolove u grudima, vrlo slabo sam govorio… Već posle prvog kompleta koje Steva Marić daje za ovo stanje, mogao sam da se bolje krećem, prvi put sam mogao i da sednem, počeo sam da govorim, bolje jedem, nemam više bolova u grudima, a što je najvažnije, regulisao sam probavu i nema više bolova ni u stomaku. Trenutno sam pri kraju trećeg kompleta."

 

Aleksandar P. (73), penzioner iz Beograda

 

Kapi za srce

 

"Ja više nisam mogao da hodam i prestao sam da izlazim iz kuće. Bio sam stalno sve umorniji, a bol u grudima bio je sve češći. Sin mi je iz Beograda doneo BIO-TEO komplet čajeva i kapi za srce i ja sam počeo da ih pijem bez neke nade, međutim, prevario sam se! Svakim danom osećao sam sve veću snagu. Prvo sam počeo duže da sedim ispred kuće, a posle drugog kompleta, opet sam sa starim društvom išao u duge šetnje, a i po kući sam počeo da radim.

 

Petar I (62), penzioner iz Novog Sada


Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

 

foto: Promo

Antistres + Corvit + Cirkul je registrovani dijetetski suplement upisan u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 13317/2018 od 20.09.2018. godine.

 

Česta pitanja i odgovori

 

Koliko dugo se mogu upotrebljavati biljne kapi pojedinačno ili u obliku kompleta?

 

Preporučuje se konzumiranje dva kompleta u kontinuitetu, uz primenu pravilnog higijenskog-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara. Posle dva kompleta može se napraviti pauza od nedelju dana pa nastaviti sa sledećim. Obično prve godine korisnici popiju između dva i osam kompleta, a zatim po jedan ili dva godišnje.

Prvi komplet se pije 30 do 45 dana, svaki sledeći 20 do 30 dana.

 

Da li se mogu smanjiti ili izbaciti lekovi u toku uzimanja Bio-Teo proizvoda?

 

Uz upotrebu biljnog kompleta ili kapi nemojte smanjivati ili izbacivati lekove bez prethodne konsultacije sa vašim lekarom i izvršene objektivne zdravstvene kontrole koja se preporučuje posle svaka dva kompleta ili češće.

 

Ukoliko se piju lekovi kako postupiti?

 

Između unošenja potrebnih lekova i kapi preporučuje se da se prave pauze 30-60 minuta, a može i nekoliko sati kao i kod pojedinih vrsta hrane.

 

Ukoliko biljne kapi piju osobe koje misle da su teži bolesnici ili osetljivije osobe na hranu, piće i slično kako postupiti?

 

Takve osobe mogu da uzimaju po 5 kapi i duži vremenski period od 7 dana, odnosno tokom celog prvog kompleta, zatim povećavati dozu kod drugog kompleta na onoliki broj kapi pri kojima se najbolje osećate, ali do maksimalne doze od 30 kapi.

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti klikom OVDE, po ceni od samo 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/44-20-502 radnim danima.

 

 

 

(Promo - tekst / Foto: Profimedia, Promo)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...