OSTAVILA POSAO PRODAVAČICE I SADA ZARAĐUJE 350.000 DINARA MESEČNO! Postala je model za odrasle, a evo šta tačno RADI!
Foto: Printscreen/Instagram

KUPILA KUĆU OD ZARADE

OSTAVILA POSAO PRODAVAČICE I SADA ZARAĐUJE 350.000 DINARA MESEČNO! Postala je model za odrasle, a evo šta tačno RADI!

Žena -

Devojka koja se na internetu predstavlja kao BunnyRoseX i ima 20 godina zarađuje oko 2.500 funti (oko 350.000 dinara) mesečno, a tim novcem otplaćuje hipoteku za svoju 210.000 funti (416.000 evra) vrednu kuću, koju je kupila od zarade na novom poslu.

Čime se bavi?! Bani je do svoje 18. godine radila kao prodavačica, a onda je dala otkaz i posvetila se karijeri – webcam modela. Počela je da objavljuje svoje fotografije i snimke na jednoj stranici, na kojoj je mogu videti samo oni koji plate za taj sadržaj. Njeni profili na druđtvenim mrežama takođe su zaključani.

Šta ljudi traže i koliko plaćaju?

Govoreći o radikalnom zaokretu u karijeri, Bani je otkrila šta klijenti traže od nje i šta njen posao podrazumeva. “Zahtevi fanova variraju. Od onih normalnih koji samo traže eksplicitne fotografije i snimke do onih koji traže da ližem stopala, slikam kolena ili samo ruke”, rekla je Bani.

Eksplicitne snimke seksa naplaćuje 7,6 funti, dok personalizovanje želje i snimke ceni i dvostruko više, zavisno o željama. Bani kaže da joj obožavatelji često šalju poklone poput skupocenih torbi i cipela, ali i gotovinu.

foto: Profimedia

Posao joj pomaže i privatno

“Mnogi me pitaju za vezu, ali ljubazno ih odbijem”, priznaje. Svoju privatnost i identitet želi da zadrži za sebe, stoga joj smeta kada joj fanovi jave da su je videli negde u javnosti i prepoznali.

Ona je srećno verena i kaže da joj ovaj posao donosi koristi i tokom seksa u privatnom životu. “Ima pozitivan učinak na seks, ali moraš znati liniju između posla i veze”, dodaje. Svima koji žele da krenu njenim stopama Bani poručuje da je važno samo da rade ono što vole.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/LADBible/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track