ZAČINITE VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT: Rešite probleme u krevetu i povećajte strast na ovaj jednostavan i efikasan način!
Foto: Profimedia

ZAČINITE VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT: Rešite probleme u krevetu i povećajte strast na ovaj jednostavan i efikasan način!

Žena -

Sve češće se dešava da zbog stresa, briga i svakodnevnih obaveza dolazi do smanjena seksulane želje. Prema statistici, svaki treći muškarac stariji od 40 godina ima problem sa potencijom, 33% ima razne teškoće sa seksualnom funkcijom, a čak oko 40% žena ima upravo smanjenu seksualnu želju.

Isprobali ste sve preparate koji vam nisu pomogli i svakodnevno koristili terapiju koja može da šteti vašem organizmu Ne prolazite torturu i ne nagomilavajte stres zbog toga, jer sada postoji preparat koji će vas rešiti muka! Dajemo vam savet kako da na prirodan način začinite vaš ljubavni život!

Radi se o medu – Epimedium Macun, koji deluje kao afrodizijak, leči impotenciju, otklanja erektilnu disfunkciju i produžava trajanje seksualnog odnosa. Jača libido i omogućava vrhunsko seksualno uživanje na više sati! Med mogu konzumirati i žene, jer prirodni sastojci ovog preparata smanjuju suvoću vagine i omogućavaju veće seksualno zadovoljstvo sa partnerom.

foto: Promo

Sastav meda čine biljke koje se više stotina godina koriste kao najmoćniji afrodizijak: cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-Šena, list koprive, koren sibirskog Žen-Šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-Šena, seme bundeve u prahu, seme Kole u prahu i matični mleč.

NE sadrži NIKAKVE hemijske supstance!

foto: Promo

Konzumira se tako što jednu kafenu kašičicu (ili jednu kesicu, unapred doziranu) uzmete oko 30-40 minuta pre odnosa. Kao što vidite, nema potrebe za terapijama, ispijanjem lekova koji oštećuju želudac, niti strepnje da ćete imati neke posledice zbog konzumacije preparata. U jednostavnosti se kriju najbolja rešenja!

Uverite se i sami i naručite željeno pakovanje klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Najmanje pakovanje ima 43 grama, a možete izabrati da li želite med da dobijete u teglici ili već doziranim kesicama, po ceni od samo 1.250 rsd.

OVDE pogledajte sva dostupna pakovanja i izaberite ono koje vam najviše odgovara.

* Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

** Epimedium Macun poseduje dozvole i sertifikate od strane Farmaceutskog fakulteta, kao i

Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track