FRIZERKA UZELA MAKAZE PA OČERUPALA MUŠTERIJU: Nije znala šta je snašlo, zbog SUROVE OSVETE morala i policija da interveniše
Foto: Printscreen TikTok

HAOS

FRIZERKA UZELA MAKAZE PA OČERUPALA MUŠTERIJU: Nije znala šta je snašlo, zbog SUROVE OSVETE morala i policija da interveniše

Žena -

Frizerka iz Buenos Ajresa, koja se na TikToku predstavlja kao DreadlocksMay, unakazila je frizuru neimenovane mušterije koja joj je po pruženoj usluzi rekla da nije u mogućnosti da plati njen rad.

DreadlocksMay devojci je napravila takozvane "fulani" pletenice: Međutim, kada je na red stigao trenutak da izvadi pare na sunce, korisnica salona se požalila da joj je račun hakovan i pokušala je da išeta.

Na njenu žalost, frizerki nije bilo na kraj pameti da se sažali i popusti, pa je makazama "očerupala" dužnicu i takvu unakaženu je ispratila na ulicu.

May je kasnije na TikToku pojasnila da je prethodno bila upozorena ko joj seda na frizersku stolicu, odnosno da je imala informaciju kako dotična voli da obilazi salone i na prevaru se ulepšava.

Nažalost, takva je vest očito do nje došla prekasno, a kada je situacija u salonu postala uzavrela, na vratima se pojavila policija.

Tada je i pao neobičan dogovor, da devojka neće biti privedena ako May dozvoli da je "oguli", prepričala je na frizerka na svom profilu na TikToku.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track