TATA JE ČUVAO MAMU KAD JE BILA BEBA, A POSLE JU JE OŽENIO: Premlada je umrla, a evo zašto smatram da je otac GLAVNI KRIVAC za to
Foto: Shutterstock

SMATRA DA je on kriv za sve

TATA JE ČUVAO MAMU KAD JE BILA BEBA, A POSLE JU JE OŽENIO: Premlada je umrla, a evo zašto smatram da je otac GLAVNI KRIVAC za to

Život -

Na TikToku u poslednje vreme možemo sve češće da vidimo ispovesti dece o životu njihovih roditelja, a svaka počinje pitanjem: "Zašto plačeš? To je samo slika". Među njima se mogu naći razne sudbine, od onih lepih i srećnih, do životnih priča ljudi koje sudbina baš i nije mazila. Veliku pažnju privukla je priča devojke o teškom životu i bolesti njene majke, koja je nažalost preminula. Njenu priču prenosimo vam u celosti.

"Kako da počnem. Ovo su moji roditelji. Oni se nisu upoznali na nekoj žurci nego su se znali od malih nogu. Živeli su prekoputa. Moj otac je imao 7 godina kada se moja mama rodila. On je moju mamu čuvao, pazio i igrao se sa njom. Kako mi je otac ispričao ona se zaljubila u njega kada je ušla u te poznate tinejdžerke godine."

ispovest
foto: Printscreen

"Njeni roditelji su joj zabranili da se viđa sa njim, čak se i on složio sa tim. Išao je na žurke, izlazio sa drugim devojkama, a njoj su nabacivali druge momke. Ali ne moja mama je opet bila luda za mojim ocem. Kada su zvanično odlučili da budu zajedno stvorili su puno lepih uspomena. Ipak, sve te uspomene imaju lošu pozadinsku priču. Moja mama je imala astmu. Ta bolest joj je bila najveći neprijatelj. Njeni roditelji nisu mogli da priušte dovoljno pumpica, pa joj je ponekad i moj otac kupovao."

"Išli su zajedno u Split na more da bi njoj bilo lakše. Uvek je bila po bolnicama, u školu kao da i nije išla. Uspela je da zavši trgovačku školu u koju nekom sudbinom idem i ja"

"Kada su se vratili iz Splita odlučili su da žive zajedno"

"Moj otac nije imao novca i zbog toga moja mama nije imala venčanicu i svadbu kakvu svaka žena želi. Ona je samo prešla preko starog puta i nastavila da živi sa mojim ocem u maloj sobi u jednoj staroj kući. Mojoj mami nije smetalo što je sobica bez struje i vode. Bila je srećna sa čovekom kojeg je volela. Nadam se. Sigurno je trpela i puno plakala, a da niko od nas to ne zna. U toj maloj sobi dobili su mene."

ispovest
foto: Printscreen

"Posle porođaja mama je bila u komi, jedva je preživela. Doktori su joj rekli da ne bi trebala da ima decu, ali ona je kao i svaka žena, htela da bude mama. Bila sam jako sitna beba. Odhranili su me baba i deda koji su posebna priča. Moja mama je kao i inače bila u bolnici, a otac na poslu. Posle nekog vremena moji roditelju su uspeli da sagrade malu kuću u kojoj sam ja provela 6 godina. Moj otac je uvek radio, a mama je sa mnom uvek bila kod kuće. Često je pravila nakit, htela je da zaradi nešto više novca i sebi kupi nešto lepo. Ali sudbina joj nije to dozvolila."

"Moja mama je umrla 23. januara u svojoj 29. godini"

"Umrla je voleći čoveka koji nije mogao da ostavi cigare iako je znao da ona ima problema sa disanjem. Te noći pre njene smrti su našli inhalator kojeg su trebali ujutru da kupe. Ponekad se pitam, da li bi još uvek bila živa da je našla drugog čoveka, da je imala para za lečenje, da moj otac nije pušio. Zauvek će mi biti krivo što nikada neću čuti njenu stranu priče vezanu za mog oca, za njeno detinjstvo. Sve bih dala da mi je sada živa, da se ispričam sa njom, da istračarimo sve i svakoga, da joj kupim sve što je ikada želelea. Samo da si mi živa mila moja danas nas sve bismo tvoj rođendan proslavile onako kako si zaslužila."

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

05:44

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track