Vujošević dogovorio povratak u Partizan!

Saznajemo

Vujošević dogovorio povratak u Partizan!

Košarka -
Osim osvajanja trofeja u zemlji i regionu i što dužeg igranja u Evroligi, Vujoševićev zadatak će biti i afirmacija mladih igrača, čijom bi prodajom Partizan rešio finansijske probleme

Košarkaški klub Partizan imenovaće uskoro Duška Vujoševića za trenera prvog tima, pošto je u sredu sporauzumno raskinuo saradnju sa Vladom Jovanovićem, koji će karijeru nastaviti u baltičkim zemljama ili Poljskoj.

"Pre dan ili dva, napravljen je konačan dogovor sa Vujoševićem i on će se vratiti na klupu Partizana", kaže izvor Kurira blizak timu iz Humske.

Vujošević, koji trenutno obavlja funkciju predsednika JSD Partizan, za sada se nije oglašavao, ali je nedavno kazao da špekulacije o njegovom povratku u Partizan dolaze iz "kuhinje" menadžera Aleksandra Raškovića. U košarkaškim krugovima se međutim može čuti da traga za nekoliko novih igrača i to pogotovo iz Hemofarma. Najviše je na meti Đorđe Gagić (1990) kojeg želi i Svetislav Pešić, trener Crvene zvezde Beograd.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana, napustio je Humsku posle devet uzastopnih titula prvaka naše zemlje i plasmana na završni turnir Evrolige 2010. godine, ali je posle samo nekoliko meseci boravka u moskovskom CSKA, sa ruskim klubom sporazumno raskinuo ugovor i vratio se u Beograd.

Osim osvajanja trofeja u zemlji i regionu i što dužeg igranja u Evroligi, Vujoševićev zadatak će biti i afirmacija mladih igrača, čijom bi prodajom Partizan rešio izuzetno velike finansijske probleme u kojima se nalazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track