Zvezda na nogama zbog dolaska šeika!

Vanredno stanje

Zvezda na nogama zbog dolaska šeika!

Fudbal -
Početak priprema crveno-belih u senci najavljene posete prestolonaslednika UAE Muhameda bin Zajed el Nahjana

Počeli bez šeika.Funkcioneri Crvene zvezde juče su na Marakani željno iščekivali posetu šeika Muhameda bin Zajed el Nahjana, princa prestolonaslednika Ujedinjenih Arapskih Emirata. Bogati šeik imao je veliku želju da se vidi sa predsednikom crveno-belih Draganom Džajićem, a moguće sponzorstvo nije trebalo da bude tema razgovora.Tokom posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima u oktobru prošle godine, prvi potpredsednik srpske vlade Aleksandar Vučić upoznao je šeika Muhameda bin Zajeda el Nahjana sa bogatom istorijom i tradicijom Crvene zvezde. Posle toga, arapski princ se zainteresovao za Zvezdu i problematiku koja potresa klub.Jučerašnji dan na Marakani više je obeležilo iščekivanje šeika Muhameda bin Zajed el Nahjana, nego početak zvaničnih priprema za prolećni deo sezone. Nakon celodnevnog čekanja na Marakani su dobili informaciju da šeik stiže u četvrtak. Trener Aleksandar Janković obavio je prozivku fudbalera pred početak zimskih priprema na temperaturi od minus tri. Igrače su pozdravili i predsednik kluba Dragan Džajić, potpredsednik Nebojša Čović i sportski direktor Zoran Stojadinović.Aleksandar Janković najavio je da će skratiti spisak putnika za pripreme u Antaliju na 26 imena, plus nekoliko omladinaca.- Voleo bih da ponovimo pripreme iz 2008. godine, koje su bile dobre, iako uslovi nisu bili „bog zna kakvi“. Posle smo imali sjajnu polusezonu - rekao je Janković.

Džajić: Nemate nož pod grlomPredsednik Dragan Džajić poručio je igračima da će svaka od 15 utakmica na proleće biti kvalifikaciona:- Ne možemo im stavljati nož pod grlo. Oni dobro znaju šta znači biti prvi, biti drugi ili ne biti ni jedno, ni drugo. Mislim da su me dobro razumeli. Očekujem bolju Zvezdu, barem 30 odsto bolju nego u prvom delu sezone.

Petko povlači menicuBivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković pregovara s čelnicima crveno-belih jer želi da povuče menicu od 16.000.000 dinara, koja je blokirala račun kluba. Levi bek koji je u dva navrata nosio crveno-beli dres još ranije je oprostio Crvenoj zvezdi 60.000 evra duga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track