PRIČE IZ TAKSIJA: Evo šta je beogradski taksista otkrio o Bori Čorbi i kako je Dino Merlin vratio 25.000 evra!
Foto: Kurir

piše Dušan Stamenković

PRIČE IZ TAKSIJA: Evo šta je beogradski taksista otkrio o Bori Čorbi i kako je Dino Merlin vratio 25.000 evra!

Stars -

Taksisti se susreću s brojnim situacijama, koje su ponekad smešne, ponekad tužne, a nekad i rizične. Goran Zdravković otkriva svoja iskustva s mušterijama

Bora Čorba je, bre, lafčina! Prava ljudina! Pričao mi je o Dinu Merlinu i velikom Čoli. Skroz je pozitivan i prijatan. Uopšte nije kao na televiziji, jer uživo ne psuje!

Ovako za Kurir priča taksista Goran Zdravković (48) iz Beograda, koji se taksiranjem bavi 19 godina.

- Bora me je, kad sam ga prvi put vozio, zaustavio u Ulici 27. marta. I tako, krenem ja polako, muzika je gruvala na radiju. Svirala je neka pesma Dina Merlina, pa smo se zapričali o njemu. Prvo što je rekao bilo je da je Dino dobar pevač, ali da o njemu ima mišljenje koje bi voleo da zadrži za sebe. Haha-ha... Šta znam, nisam pitao dalje - otkriva Goran.

Voli da priča o Bori Đorđeviću.

- Ubrzo smo u ćaskanje uključili i jednog poznatog pevača koji je poslao Dinu Merlinu 50.000 maraka (25.000 evra), da mu napiše neke pesme ili komponuje muziku, pojma nemam. Ali, kako mi je ispričao, Dino nije bio zainteresovan za tu ponudu, pa mu je vratio sve pare i rekao da nema inspiracije. Zamislite, kakva fešta! - priseća se Zdravković sa oduševljenjem.

Taksista je o Bori govorio samo najbolje.

- Jednom nisam hteo da mu naplatim vožnju, baš zato što je bio fin. I onda, naravno, Bora je ispao džek i dao mi je kalendarčić sa slikom, kao znak pažnje.

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track