ANA IVANOVIĆ: Odbila sam ponude za film, nikada neću snimiti muzički album

Za sada ništa od Holivuda

ANA IVANOVIĆ: Odbila sam ponude za film, nikada neću snimiti muzički album

Tenis -
Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu, rekla je lepa srpska teniserka

BEOGRAD - Srpska teniserka Ana Ivanović, osim teniskih tema, često odgovara i na pitanja o privatnim stvarima.

Tako je Ivanovićeva sa fanovima na svom zvaničnom sajtu odgovarala na pitanja o umetnosti i pojasnila da je dobijala ponude za filmske uloge, kao i da nikada neće snimiti muzički album jer je "veoma loša pevačica".

"Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru. Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je pomalo iznenadila odgovorom da nije od igračica koje na turnirima slobodno vreme koriste za šoping.

"Svako želi da ostvari maksimum na turnirima. Zato je važno da sačuvate energiju i opuštate se. Između mečeva se odmaram i oporavljam od napora, kako bih u što boljem stanju dočekala naredni duel. Nekada je to teško, jer vas grad mami da se prošetate, ali je najbolje da ostanete u hotelu, čitate knjige ili gledate film", dodala je Ana Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track