SLIKA IZ ĆELIJE: Ovako danas izgleda žena koja je raskomadala i zabetonirala svoje ljubavnike!
Foto: Printscreen Oe24.at

RAZGOLITILA SE

SLIKA IZ ĆELIJE: Ovako danas izgleda žena koja je raskomadala i zabetonirala svoje ljubavnike!

Austrija -
Golišave slike iz zatvorske ćelije na kojima se Estibaliz Karanca (36) fotografisala u donjem rublju, austrijskim medijima dostavila je njena zatvorska cimerka

BEČ - Estibaliz Karanca (Estibaliz Carranza, 36), koja je u Beču ubila svoja dva momka, raskomadala ih i zabetonirala u podrumu svoje poslastičarnice, objavila je svoje golišave slike iz zatvorske ćelije. Naime ona se fotografisala u donjem rublju, a slike je austrijskim medijima dostavila njena zatvorska cimerka.

Karanca ili „Ledena dama“ kako je nazivaju austrijski mediji, koja izdržava doživotnu kaznu u zatvoru Švarcau (Schwarzau), nedavno je objavljivanjem knjige pod nazivom „Moja dva života“ (Meine zwei Leben) izazvala pravu buru i veliko interesovanje austrijske javnosti.

Žrtve Ledene dame... Holger Holc i Manfred Hinterberger
Žrtve Ledene dame... Holger Holc i Manfred Hinterberger

Ona je u svojim memoarima do detalja opisala ubistva koja je počinila, pokušaj bega, kao i rađanje svog sina i venčanje sa ocem svog deteta u zatvoru. Do sada u Austriji prodato 12.000 primeraka ove knjige, a prema procenama taj broj bi se do Božića mogao popeti i do 15.000 prodatih primeraka.

Samo sedam dana posle objavljivanja ove autobiografske knjige holivudska filmska industrija ozbiljno se zagrejala za ekranizaciju Karencine životne priče. Prema aktuelnim informacijama tim sačinjen od holivudskih stručnjaka i austrijskih producenata biće zadužen za realizaciju ovog filma. Trenutno se vode pregovori o tome da li će se film snimati na pravim lokacijama, odnosno u Karencinoj poslastičarnici, u čijem je podrumu nakon ubistava ona zabetonirala tela svojih žrtava.

Prema pisanju austrijske štampe Karanceova je izrazila želju da Dženifer Lopez, koja joj je omiljena glumica i pevačica tumači njen lik. Prema pisanju austrijskog portala oe24, nakon objavljivanja svojih memoara Karenci svakodnevno pritižu mnogobrojna pisma podrške.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track