ČITAJTE VIKIPEDIJU Mik Džeger: Pisanje memoara je depresivno i dosadno
Foto: Rojter

Ništa od autobiografije

ČITAJTE VIKIPEDIJU Mik Džeger: Pisanje memoara je depresivno i dosadno

Pop kultura -
Legendarni frontmen grupe "Rolling Stones" Mik Džeger, izjavio je da ne namerava da napiše autobiografiju i da bi radije radio nešto novo, a one zainteresovane za tajne iz njegovog života uputio je na stranice Vikipedije na kojima, ističe, sve o njemu piše

Legendarni frontmen grupe "Rolling Stones" Mik Džeger, izjavio je da ne namerava da napiše autobiografiju i da bi radije radio nešto novo, a one zainteresovane za tajne iz njegovog života uputio je na stranice Vikipedije na kojima, ističe, sve o njemu piše.

"Mislim da je tržište rok end rol memoara zasićeno. Radije bih radio nešto novo - snimao filmove, stvarao novu muziku, išao na turneje. Ako neko želi da zna šta sam radio 1965., može pogledati na Vikipediji i ne potrošiti ništa", kazao je Džeger.

Pevač je sedamdesetih dobio milion dolara avansa za prvi nacrt njegovih memoara, ali je taj novac morao da vrati, kada su izdavači procenili da su previše dosadni.

"Zamolili su me opet, ali ja to neću uraditi. Shvatio sam da je to depresivno i dosadno", kazao je on.

Džeger trenutno radi na produkciji za biografski film o Džejmsu Braunu, za koji je dobio brojne kritike, jer javnost smatra da bi taj film trebao da pravi Afroamerikanac.

"Sledeći tu logiku, samo bi Englezi mogli glumiti Engleze, a Amerikanci Amerikance. Ne zanima me da li dolaziti iz Timbuktua ili Londona, važno je samo da znate da radite svoj posao", zaključio je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track