Ubica Pakistanca uhapšen u Subotici

Ubica Pakistanca uhapšen u Subotici

Crna Hronika -
Muškarac koji je nedavno na salašu kod Subotice na smrt izbo migranta iz Pakistana H. J. uhapšen u akciji subotičke policije

SUBOTICA - Ubica iza rešetaka!Muškarac koji je nedavno na salašu kod Subotice nasmrt izbo migranta iz Pakistana H. J. uhapšen je juče u akciji subotičke policije. Sumnja se da je ubica Avganistanac Abdirašid N. (28), koji je osumnjičen i za silovanje državljanke Velike Britanije V. R. (38) u Banji Koviljači oktobra prošle godine.

Policija je odmah posle brutalnog ubistva pokrenula akciju u kojoj je privedeno oko 40 ilegalaca, ali je ubica uspeo da nakratko pobegne. Posle intenzivne potrage on je juče lociran na teritoriji Subotice i priveden. Pakistanac H. J. ubijen je u noći između ponedeljka i utorka, oko tri sata ujutro, kad se nekoliko njegovih sunarodnika sukobilo s grupom ilegalnih migranata iz Avganistana.

Abdirašid N. se tereti i da je 21. oktobra 2011. sa četiri sunarodnika u Banji Koviljači silovao V. R. iz Velike Britanije. On je uhapšen dva dana kasnije, a Više javno tužilaštvo u Šapcu podiglo je optužnicu.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track