NOVI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U ŽARKOVU: Dragoje Trišić dobijao pretnje, stalno nosio pištolj!
Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA

NOVI DETALJI BRUTALNE LIKVIDACIJE U ŽARKOVU: Dragoje Trišić dobijao pretnje, stalno nosio pištolj!

Crna Hronika -

Dragoje Trišić, zvani Triša (44), bivši verenik manekenke Ivane Kukrić, kume pevačice Jelene Karleuše, koji je ubijen u sačekuši u Trgovačkoj ulici, duži period dobijao je pretnje, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Trišić je imao nekoliko neprijatelja i znao je da mu preti opasnost, zbog čega se nije odvajao od pištolja.

- Policija je nakon uviđaja kod njega pronašla taj pištolj. Metak je bio u cevi, ali bilo je jasno da ga je ubica iz zasede likvidirao i da nije stigao da ga potegne i odbrani se - objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, jedan od mogućih pravaca istrage biće sukob koji je Trišić pre nekoliko godina imao sa jednim biznismenom. On je, navodno, tog čoveka, koji je suvlasnik nekoliko lokala na Ušću u Beogradu, ozbiljno pretukao.

- Do tuče između njih je došlo jer je Trišić navodno hteo da zaštiti prijatelja s kojim je bio na splavu. Pošto je Trišić bio bokser, u tuči je mnogo gore prošao taj biznismen. On, navodno, nikad nije zaboravio batine koje je dobio... Tako da će s njim verovatno biti obavljen razgovor da se vidi gde je bio u vreme ubistva i šta ima da kaže o sukobu s Trišićem - kaže naš izvor.

foto: Profimedia, Dragana Udovičić

Podsetimo, Dragoje Trišić ubijen je u prolazu između zgrada kad ga je nepoznati napadač sa dva hica iz pištolja pogodio u grudi, pa pobegao. Kurir je pozvao pevačicu Jelenu Karleušu i manekenku Ivanu Kukrić, ali one nisu želele da daju komentar u vezi s Trišićevim ubistvom.

Kurir / D. S.

Foto: Privatna arhiva, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SAČEKUŠA U ŽARKOVU: Ubijen muškarac u Trgovačkoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track