TREĆA GODINA BEZ JELENE MARJANOVIĆ: Zoran proslavio krsnu slavu Đurđic sa porodicom I PRIJATELJIMA
Foto: Ana Paunković

Borča

TREĆA GODINA BEZ JELENE MARJANOVIĆ: Zoran proslavio krsnu slavu Đurđic sa porodicom I PRIJATELJIMA

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović ponovo je slavio s porodicom svog sveca zaštitnika, nakon što je prošle godine ovaj sveti dan proveo sam u ćeliji

Zoran Marjanović, osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33), proslavio je juče krsnu slavu Đurđic.

Marjanovići su slavu obeležili u svojoj porodičnoj kući u Borči, a osim članova porodice, slavskoj trpezi pridružila se i njihova porodična kuma Vera Vukomanović, ali i nekoliko bliskih prijatelja.

Kako za Kurir otkriva izvor blizak porodici, praznična atmosfera je u kući Marjanovića vladala od ranog jutra, a najmlađi deo porodice bio je zadužen za nabavku namirnica za slavski ručak.

Reporteri Kurira su juče oko 13 sati zatekli Uroša Marjanovića, Zoranovog sina iz prvog braka, kako se sa kumom Verom dovozi automobilom iz kupovine. Sudeći po broju kesa i količini kupljenih namirnica, Marjanovići su se prvi put nakon ubistva supruge i snaje pripremali za veće slavlje.

U trenutku kada su Uroš i Vera izašli iz automobila, na kapiji se pojavio i Zoran Marjanović. U majici kratkih rukava i pomalo podbuo, izgledalo je da će se istog trenutka prihvatiti kesa i namirnica koje su mu dopremili sin i kuma.

Međutim, on je samo prišao do prtljažnika automobila, bacio pogled na sadržaj, a potom se praznih ruku vratio u kuću. Uroš i kuma Vera su potom sav teret sami uneli u kuću, iz koje u narednim satima niko nije izašao.

foto: Kurir

Podsetimo, ovo je treća godina da porodica Marjanović obeležava krsnu slavu bez Jelene.

- Marjanovići se predstavljaju kao veliki vernici. Slavu su uvek obeležavali u prisustvu brojnih gostiju. Jelena je odmah nakon venčanja sa Zoranom postala glavna domaćica na slavi, koja je bila zadužena kako za spremanje tako i za posluživanje gostiju. Nakon njene smrti, slavu su poslednje tri godine obeležavali samo u krugu najuže porodice i prijatelja - kazao je naš sagovornik.

On dodaje da je Đurđic u kući Marjanovića obeležen u najvećoj ilegali prošle godine, jer je u to vreme Zoran bio u pritvoru Centralnog zatvora zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu. Simboličnom obeležavanju sveca tada je, pored Marjanovića, prisustvovala samo kuma Vera, koja im je istovremeno bila i najveća podrška.

(Kurir.rs/D.Stamenković, Foto: A.Paunković)

Poslednji Đurđic Jelena služila goste na slavi u modricama

Šest meseci pre tragične smrti, Jelena je poslednji put služila goste Marjanovića na proslavi Đurđica 2015. Snimak te slave pojavio se u javnosti nakon njenog zverskog ubistva, a pratile su ga brojne kontroverze. Naime, na snimku se jasno videlo kako Jelena naizmenično služi goste, a potom ih i zabavlja pevanjem poznatih hitova narodne muzike. Posebnu pažnju izazvale su modrice koje su bile vidljive na njenoj ruci i koje su samo podgrejale sumnje i nagađanja da je Jelena u kući Marjanovića bila žrtva porodičnog nasilja. To, međutim, nikada nije dokazano.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track