STRAVA I UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Godinama podvodio suprugu, puštao da se IŽIVLJAVAJU NAD NJOM i sve snimao, pronašli mu gomilu eksplicitnog materijala
Foto: Profimedia

jezivo zlostavljanje

STRAVA I UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Godinama podvodio suprugu, puštao da se IŽIVLJAVAJU NAD NJOM i sve snimao, pronašli mu gomilu eksplicitnog materijala

Crna Hronika -

Sumnja se da se nesrećna žena poslednjih pet godina bavila prostitucijom pod prisilom, a njena mračna tajna otkrivena je nedavno, nakon što je muža konačno prijavila policiji

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je Jovana S. (43) zbog sumnje da je pet godina podvodio svoju nevenčanu suprugu drugim muškarcima, kao i da ju je tokom seksa sa njima snimao.

Uhapšenom se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, a jeziva sudbina njegove supruge i zversko maltretiranje kome je bila izložena otkriveni su slučajno.

ženu silom i pretnjama terao na prostituciju
ženu silom i pretnjama terao na prostitucijufoto: Profimedia

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Jovan S. od 2013. godine svoju nevenčanu suprugu primoravao na prostituciju. On je nesrećnu ženu podvodio brojnim muškarcima. U većini slučajeva to nije bio običan seks, već su se nad nesrećnom ženom iživljavali na najrazličitije načine - priča naš izvor upućen u istragu.

On kaže da je žrtva nakon svih ovih godina ćutanja smogla snage i supruga nasilnika prijavila policiji.

- U prvi mah je samo prijavila nasilje, pa je izmeštena iz kuće na bezbednu lokaciju. Međutim, kasnije je uspela da ispriča da ju je suprug zapravo godinama seksualno eksploatisao i uzimao joj sav novac koji su joj mušterije ostavljale. Osim što ju je gotovo svakodnevno tukao, nasilnik je nesrećnoj ženi i konstantno pretio. Koristio je njeno poverenje, ali i to što je u teškoj materijalnoj situaciji - rekao je sagovornik Kurira.

Kada su policajci upali u stan koji je Jovan S. koristio, šokiralo ih je ono što su pronašli.

- Kod njega je nađeno 16 diskova, USB priključaka sa obimnim pornografskim sadržajem. Pregledom je utvrđeno da postoji i veliki broj snimaka na kojima je i njegova žena, koju je očigledno redovno snimao svaki put kada bi imala seks sa klijentima. Inače, on je ženu primoravao da pruža najrazličitije usluge, a za svaku je imao i posebnu tarifu - kazao je naš sagovornik, napominjući da su u njegovom posedu pronađene i palica, lisice i fantomka.

Kako saznajemo, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, koje je, kako nezvanično saznajemo, tražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Nema dosije Nasilnik nije poznat policiji

Kako nezvanično saznajemo, Jovan S. nije poznat policiji odranije i protiv njega se navodno nikada nije vodio krivični postupak. - Reč je o čoveku koji je nezaposlen i koji je na ovaj način pribavljao sebi novac. Zanimljivo je da on nema nikakav dosije - rekao je izvor Kurira.

(Kurir.rs/ J. Ivić/ Foto: Ilustracija Profimedia )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track