Najnovije vesti

burno u bulevaru oslobođenja

PONOĆNI OBRAČUN NA VOŽDOVCU: Ubica na skuteru izrešetao mladića (28) u automobilu u ulici Miška Jovanovića! Drugi za volanom hitno krenuo ka Urgentnom da ga spase, ali je kod Veterinarskog doživeo saobraćajnu nesreću?! (KURIR TV)

Crna Hronika

BEOGRAD - Jedna osoba je ubijena, a druga je lakše povređena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

 

foto: Kurir/Jelena Rafailović

Do pucnjave je došlo na Voždovcu u ulici Miška Jovanovića kod broja 5 kada je nepoznata osoba na skuteru pucala u Stefana T. (28) i u njega ispalila više hitaca posle čega je preminuo. Ubijeni je imao više ustrelnih i prostrelnih rana, a kako se nezvanično saznaje motiv pucnjave jesu poslovi u vezi sa narkoticima. 

 

foto: Kurir/Jelena Rafailović

Ubijeni mladić sedeo je na mestu suvozača. Drugi Đorđe S. (25), koji je sedeo za volanom, odmah je posle pucnjave pohitao da ga odveze u Urgentni centar. Međutim u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta doživeo je saobraćajnu nesreću posle čega je na to mesto, u 00.32 sati, došla hitna pomoć.

 

1 / 4 Foto: TV Prva printscreen

 

Tokom noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće. Ekipe Hitne pomoći obavile su 105 intervencija, od čega 22 na javnom mestu.

 

(Kurir.rs)

 


 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...