Najnovije vesti

NOVI DETALJI ZLOČINA ZBOG MEĐE U INĐIJI: Komšiju izbo 15 puta
Foto: D.Stamenković

OBDUKCIJA

NOVI DETALJI ZLOČINA ZBOG MEĐE U INĐIJI: Komšiju izbo 15 puta

Crna Hronika

Rade Rutalj (55) iz Inđije, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je u Ulici Stevana Sremca pijan ubio komšiju Jovana Radojčevića (54), i to zbog manje od pola metra zemljišta, žrtvi je naneo preko 15 uboda nožem, pokazala je obdukcija.


Kako saznajemo, prve ubode Jovan je zadobio dok je sedeo u svom automobilu.


Žrtva bežala


- Rutalj je najpre zario žrtvi sečivo u nogu. Žrtva je uspela nekako da izađe iz kola, ali nažalost, nije uspeo da pobegne, jer je osumnjičeni počeo da ga juri, a kada ga je sustigao, pored ograde je nastavio nemilice da ga ubada. Obdukcijom je utvrđeno da je Radojčević imao preko 15 ubodnih rana po čitavom telu - kaže izvor iz istrage.


Pošto je uhapšen, Rutalj je odbio alko-test.


- Njemu je količina alkohola u krvi utvrđena nakon nekoliko sati, i to vađenjem krvi - rekao je naš sagovornik.


Spor zbog međe


Podsetimo, Rutalj i Radojčević bili su prve komšije, a poslednjih nekoliko godina bili su u svađi zbog međe, zbog čega su se i sudili. Kobnog dana, suđenje je završeno, a ubijeni je dobio spor.


- Rutalj je tvrdio da je Jovan ušao sa svojim placom pola metara u njegov. Ubijeni Radojčević je na sudu dokazao da to parče zemlje ipak njemu pripada - podseća izvor. Inače, ovo je treći sukob komšija zbog međe u poslednjih deset dana.

 

 


(Kurir.rs / J. R. / Foto:D.Stamenković)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...