DRUGA ŽRTVA PUCNJAVE U KRUŠEVCU: Preminuo muškarac kog je upucao bivši zet!
Foto: Privatna Arhiva

tragedija

DRUGA ŽRTVA PUCNJAVE U KRUŠEVCU: Preminuo muškarac kog je upucao bivši zet!

Crna Hronika -

Goran Radosavljević (42) izgubio bitku za život, nakon što je pre sedam dana Miša Jovanović pucao u njega i njegovu sestru, koja je odmah preminula

Porodična tragedija Goran Radosavljević (42) izgubio bitku za život, nakon što je pre sedam dana Miša Jovanović pucao u njega i njegovu sestru, koja je odmah preminula

Goran Radosavljević (42) iz Raške, rođeni brat Gordane (47), koju je pre sedam dana u Kruševcu u kafiću "Mali Pariz" ubio bivši muž Miša Jovanović (57) sa nekoliko hitaca iz pištolja, preminuo je u noći između petka i subote u Kliničkom centru Niš.

Sedam dana borbe

Podsetimo, prošle subote, Radosavljević je sa sestrom sedeo u kafiću, kada je Jovanović, koga je Gordana pre toga napustila, potegao pištolj i prvo ubio ženu, a potom pucao u glavu njenom bratu. Nakon toga, seo je u kola i krenuo u pravcu Čačka, vozeći u suprotnom smeru. U ataru sela Brđani izgubio je kontrolu, udario u bankinu i prevrnuo se. Izašao je iz auta i dao se u beg. Stigao je do obližnje šumice i tu je dva puta pucao sebi u glavu.

preminuo posle sedam dana
preminuo posle sedam danafoto: Privatna Arhiva

- Nakon sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, preminuo je u 3.50, u noći između petka i subote - rečeno je Kuriru u Upravi KC Niš.

Kako su ranije ispričali očevici pucnjave u kruševačkoj kafani, Gordana, njen brat i bivši muž sedeli su neko vreme za istim stolom u bašti.

Smrt u kafiću

- Brat i sestra su pili kafu, a ubrzo im se pridružio i Miša. Razgovarali su u miru i ništa nije ukazivalo na zločin. Jovanović je, navodno, došao da zamoli Gordanu da mu se vrati, ali ga je ona odbila. Tada je on ustao sa stolice i navodno joj rekao: "Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe", nakon čega je izvukao pištolj. Ženi je pucao dva puta u glavu, a njenom bratu jednom - kazao nam je očevidac pucnjave.

presudio sebi
presudio sebi foto: Printscreen Facebook

Gordana Jovanović bila je zaposlena u jednom hotelu u Kruševcu.

- Kad se razvela, ona je otišla u Kruševac i zaposlila se u jednom hotelu. Upravo zato je Miša Jovanović došao u taj grad iako je živeo u Lazarevcu - kaže naš sagovornik.

Sestra ubice NE ZNAMO ZAŠTO GA JE OSTAVILA

Miša i Gordana Jovanović sahranjeni su prošle nedelje, a Jovanovićeva sestra Snežana V. rekla nam je da su se rastali kada je njen brat došao iz Izraela. - On je tu došao kod bolesnog brata. Sve vreme su se čuli telefonom, a kada je Miša došao kući, Gordana ga je napustila. Ne znamo zašto se to dogodilo - rekla nam je Snežana V.

(Kurir.rs/ M.S.-J.I./ Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track