Najnovije vesti

MLADIĆ KOGA JE DAVOR RANIO ZBOG MAJE ĆUTI IZ STRAHA: Neće da kaže ko ga je upucao, a evo šta se desilo u Majinoj kući kad je Davor Pernić upao s puškom
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Facebook

MASAKR U JABUKOVCU

MLADIĆ KOGA JE DAVOR RANIO ZBOG MAJE ĆUTI IZ STRAHA: Neće da kaže ko ga je upucao, a evo šta se desilo u Majinoj kući kad je Davor Pernić upao s puškom

Crna Hronika

Darko S. iz Malajnice, koga je u odbrani pomenula Maja Bađikić, koja se tereti da je pomagala Davoru Perniću u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu, naveo je da je dolazio kod nje da joj vrati pare, ali nije želeo da potvrdi njenu izjavu da ga je upravo osumnjičeni za masakr ranio u nogu u njenoj kući.

Naime, na saslušanju kod tužioca, Maja Bađikić je navela da je jedne večeri kod nje došao Darko S. kome je prodala "nisan" i da joj je doneo još 50 evra koliko joj je dugovao za kola.

Nije hteo kafu, već samo da popije sok "na brzinu", ali je tada neko je počeo da lupa na ulazna vrata i viče "otvaraj, sve ću da vas dignem u vazduh". Prema njenom svedočenju, nije znala ko je, otvorila je i ugledala Pernića u maskirnoj uniformi i naoružanog puškom. Naredio je Darku S. da legne, a njoj da upali sva svetla u kući. Dok je ona to radila, nije čula pucanj, već nešto kao tihi prasak, i po povratku u dnevnu sobu videla je da je mladić ranjen u nogu.

Ispričala je da je bila u strahu da joj se ne probudi sedmogodišnji sin, koji je spavao u sobi, ali je smogla snage da im kaže da će pozvati policiju ukoliko ne izađu iz njene kuće i sve nesuglasice koje imaju reše van. Tada im je, kako je navela, Pernić zapretio da će ubiti i njih i njihove najbliže ukoliko o ranjavanju obaveste policiju, i nakon toga su otišla obojica.

- Sve što je objavljeno, istina je. Bio sam dužan Maji i otišao sam da joj vratim novac -  rekao je Darko S.

foto: Privatna Arhiva

Na pitanje da objasni šta se dešavalo te večeri i da li mu je Pernić pucao u nogu, počeo je da vrda.

- Ja ne znam ko je to uradio. Neću da krivim nikoga - naveo je mladić iz Majalnice, koji na taj način nije želeo da potvrdi Majin iskaz da mu je u nogu pucao Pernić, i to u njenoj kući.

Na insistiranje novinara da odgovori ko je onda pucao u njega, Darko S. je prekinuo vezu. Ovaj mladić iz Malajnice biće saslušan u nastavku istrage i trebalo bi da razjasni da li je Majin iskaz tačan i da li ga je Pernić ranio i u kakvom odnosu je bio i s njim i s njom.

Davor Pernić je, podsećamo, uhapšen nakon što je 25. avgusta pao na poligrafskom ispitivanju. Osim što je priznao zločin, pokazao je i mesto gde je zakopao oružje. Posle hapšenja ispričao da je ubistvo počinio da bi pomogao Maji, navodno u lečenju karcinoma. Kasnije se predomislio i mladu ženu označio je kao saučesnika i osobu koja je tipovala Raju Kazimirovića kao bogatog čoveka kojeg bi on trebalo da opljačka. Nakon iznošenja tih optužbi, Maja Badukić je, na poziv tužilaštva, doputovala iz Austrije i posle davanja iskaza uhapšena je i određen joj je pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/Blic/ Ana Ž. Adžić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...