CELO SELO U ŽALOSTI ZBOG NJEGOVE POGIBIJE: On je nastradao jutros u nesreći kod Kikinde! Izdalo ga srce za volanom (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

poginuo 400 metara od kuće

CELO SELO U ŽALOSTI ZBOG NJEGOVE POGIBIJE: On je nastradao jutros u nesreći kod Kikinde! Izdalo ga srce za volanom (FOTO)

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4:50 sati u Glavnoj ulici u selu Nakovo kod Kikinde poginuo je poznati meštatin Dušan Kuga (69), potvrđeno je u Policijskoj upravi.

On je stradao, jer mu je pozlilo u autu koje je vozio, pa je sleteo s puta i udario u drvo. Uzrok smrti vozača, po svemu sudeći, nije jačina udara, već je u pitanju prirodna smrt, a najverovatnije je doživeo infarkt, jer je poznato da je imao zdravstvenih probema upravo sa srcem. Ipak, precizan uzrok znaće se nakon obdukcije, jer je telo poslato u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Meštani Nakova uvereni su da ga je izdalo srce, jer je bio odličan vozač. Popularni Dućo, koji je bio penzioner, svojevremeno je dugo radio kao instruktor vožnje. Jutros je autom krenuo u Novi Sad, kako bi suprugu odvezao na lekarsku kontrolu, ali im se nesreća dogodila na oko 400 metara od kuće.

Vest o iznenadnoj smrti Dušana Kuge potresla je celo selo, jer je on bio član KUD-a “Izvor” i njihove muške pevačke grupe. Zato su oni posebno tužni i emotivnom porukom na Fejsbuku opraštaju se od svog Duće.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina, koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja...Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje." Bio si čuvar izvornih pesama od zaborava, ostaje nam u amanet da nastavimo tamo gde si stao, a ti ćeš živeti u nama kroz svaku ispevanu pjesmu. Počivaj u miru, dragi naš Dućo - napisali su članovi “Izvora” na Fejsbuku povodom iznenadne tragične smrti Dušana Kuge.

Kako saznajemo, supruga stradalog vozača, zbog povreda, koje nisu opasne po život, prebačena je u kikindsku Opštu bolnicu.

(Kurir.rs/Novosti/ FOTO: Dragana Udovičić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja