Najnovije vesti

OVO SU SAFET I ELDEZA, UBIJENI BRAČNI PAR IZ LJUBAVNOG TROUGLA U SURDULICI: Dragoljub je nju izbo, a muža joj pregazio
Foto: Facebook

zločin kakav ovo mesto ne pamti

OVO SU SAFET I ELDEZA, UBIJENI BRAČNI PAR IZ LJUBAVNOG TROUGLA U SURDULICI: Dragoljub je nju izbo, a muža joj pregazio

Crna Hronika

BEOGRAD/SURDULICA - Surdulica se ne smiruje posle jezivog zločina koji je označio kraj ljubavnog trougla. 

Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je nasred ulice Safeta (52) i Eldezu Sinanović (46) - na slici, posle čega je nožem presudio i sebi.

Podsetimo, Dragoljub Ajdić (52) brutalno je ubio svoju ljubavnicu Eldezu Sinanović (46) i njenog supruga Safeta Sinanovića (52), posle čega je izvršio samoubistvo u mestu Čardačište u Novom naselju kod Surdulice. Stravičan zločin, kakav se u ovom gradu na jugu Srbije ne pamti, dogodio se u nedelju , a tri tela nasred ulice pronašao je prolaznik oko 13.45 sati.

- Sumnja se da je Dragoljub automobilom „opel zafira“ pregazio Safeta, koji je išao ulicom sa svojom ženom Eldezom. Ona je odskočila u stranu, a Dragoljub je tada izašao iz kola i nožem, koji je poneo sa sobom, zaklao nesrećnu ženu. Potom je kraj njihovih tela istim nožem prerezao sebi grkljan - kaže izvor Kurira.

Prolaznik koji je zatekao tri leša pored automobila „opel zafira“ u prvom trenutku je pomislio da je reč o saobraćajnoj nesreći.

- Telo Safeta Sinanovića bilo je ispod automobila, dok je njegova žena mrtva ležala u travi pored puta. Eldezin ljubavnik Dragoljub ležao je u lokvi krvi nasred ulice - kaže sagovornik.

Zločin se dogodio nedaleko od kuće u kojoj su živeli ubijeni supružnici, ali i osumnjičeni za njihovo ubistvo.

foto: Facebook

- Ajdić i Sinanovići bili su komšije. Eldeza je veče pre tragedije došla iz Nemačke. Tamo je bila kod sina i ćerke, a nije mogla ranije da dođe jer su granice bile zatvorene zbog koronavirusa - priča šokirani komšija.

Kako pričaju meštani Čardačišta, pretpostavlja se da je motiv dvostrukog ubistva i samoubistva ljubomora, kao i neraščišćeni i komplikovani emotivni odnosi između Dragoljuba, Eldeze i Safeta.

foto: Printscreen/Pink

- Eldeza i Dragoljub su navodno imali ljubavnu aferu, a neki pričaju da su živeli u ljubavnom trouglu sa njenim mužem. Pretpostavlja se da je Dragoljubu pao mrak na oči kada se Eldeza iz Nemačke vratila mužu, sigurno nije mogao to da podnese. Navodno, on je njih pratio i, kada ih je sreo, počinio je zlo. Ne znam gde su ona i Safet krenuli juče, ali Ajdić ih je ubio kao životinje, kao da nije reč o ljudima. Očigledno je da je planirao ovo, jer je sa sobom imao hladno oružje, a Safeta je pregazio u punoj brzini, čovek je preminuo na mestu - pričaju komšije ubijenih.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...