Najnovije vesti

GRAĐEVINCI POGINULI KOD UBA KAD SU SE VRAĆALI IZ KAFANE: Miloš i Aleksandar su bili stubovi svojih porodica BOL I TUGA
Foto: Dado Đilas

udes

GRAĐEVINCI POGINULI KOD UBA KAD SU SE VRAĆALI IZ KAFANE: Miloš i Aleksandar su bili stubovi svojih porodica BOL I TUGA

Crna Hronika

Miloš R. (50) i Aleksandar M. (45) iz Vrela kod Uba poginuli su u petak kada je "golf" u kome su bili podleteo pod kamion kojim je upravljao D. K. iz Uba u mestu Trlić, kada su se vraćali iz kafane.

Nesreća se dogodila oko 16.30 sati na putu Debrc-Ub-Koceljeva.

- Miloš je kobnog dana vozio "golf" smrti kada je, verovatno usled neprilagođene brzine i klizavog kolovoza zbog kiše koja je padala, izgubio kontrolu na autom i podleteo pod kamion, koji je bio u suprotnoj traci. Kamion je imao i prikolicu, tako da je udes bio stravičan, vozilo je bukvalno bilo smrskano - rekao je izvor i dodao:

- Oni nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima i poginuli su na licu mesta. Prema rečima meštana Vrela, nastradali muškarci bili su vredni i pošteni ljudi koji su se bavili građevinom.

- Tuga! Oni su bili stubovi svojih porodica. Miloš je iza sebe ostavio sina, koji je završio osmi razred, i suprugu, koja je domaćica. Jedno vreme radio je i u inostranstvu. Kao da je znao da će poginuti, prošli vikend organizovao je druženje za drugare njegovog sina. Pekao im je prase i napravili su dobru žurku - kaže komšija i dodaje:

- Ni kod Aleksandra nije bolja situacija. Pored sina, ćerke i žene, imao je oca i majku. On je jedini donosio novac u kuću. Priča se po selu da su kobnog dana išli da dogovaraju neki posao. Bili su možda u kafani i popili koju čašicu više, ali to sad nije ni bitno, tragedija - tvrde meštani.

Kurir.rs - B. T. - Foto: Dado Đilas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...