DOSAD NEPOZNATI DETALJI UBISTVA U BELVILU: Ubica učio da vozi bicikl da bi mogao da pobegne, nakon likvidacije uradio NEŠTO JEZIVO
Foto: Zorana Jevtić, Drustvene Mreže

izrešetao Bojana Mirkovića

DOSAD NEPOZNATI DETALJI UBISTVA U BELVILU: Ubica učio da vozi bicikl da bi mogao da pobegne, nakon likvidacije uradio NEŠTO JEZIVO

Crna Hronika -

Otkriveno i šta sada radi u policiji

Osumnjičeni za ubistvo Bojana Mirkovića u naselju Belvil L.T. u žrtvu je ispalio sedam hitaca iz jednog pištolja, a potom izvadio drugi pištolj i overio ga jednim metkom.

Odmah nakon likvidacije, otišao je na privatnu žurku. Kako se saznaje, L.T. nije umeo dobro da vozi bicikl, pa je tako danima pre ubistva vežbao vožnju da bi mogao da pobegne na ovom prevoznom sredstvu nakon ubistva.

L.T. se trenutno nalazi u policiji, a osumnjičeni za ubistvo Mirkovića ne prestaje da plače.

Podsećamo, Mirković je ubijen 12. novembra, a pored L.T. policija je uhapsila je Filipa I. (29) sa Cetinja koji se sumnjiči da je pomagao u zločinu, kao i D.K. Kao saizvršioci u subotu ujutru uhapšeni su Ivan N. (39), rođen u Nikšiću, i Bojan K. (37), rođen u Beogradu.

Njegovo telo pronašao je jedan od stanara zgrade, koji je, kada je parkirao auto u garaži i izašao napolje, osetio specifičan miris nalik barutu. Okrenuo se i ugledao mladića u lokvi krvi.

Mirković je sahranjen je 18. novembra u belom kovčegu, uz pojanje crkvenog hora.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja