ZIJAD IZREŠETAN PRED TRUDNOM SUPRUGOM I ĆERKOM: Mlada Vasilisa gledala kako joj ubijaju muža, a sad se oglasila TUŽNOM PORUKOM
Foto: Facebook

druga godišnjica sačekuše kod malage

ZIJAD IZREŠETAN PRED TRUDNOM SUPRUGOM I ĆERKOM: Mlada Vasilisa gledala kako joj ubijaju muža, a sad se oglasila TUŽNOM PORUKOM

Crna Hronika -

Blogerka Vasilisa Nurković, supruga ubijenog Zijada Nurkovića (24), saradnika i kuma jednog od vođa barskog kriminalnog klana Alana Kožara, objavila je na društvenim mrežama porodičnu fotografiju uoči druge godišnjice njegovog brutalnog ubistva u Španiji.

vasilisa nurković
foto: screenshot instagram

Na fotografiji se nalaze njih dvoje sa ćerkom.

- Koliko sam se njemu radovala mislim da više nikome neću. Koliko sam njega željno iščekivala mislim da nikoga više neću. Svi trenuci čekanja njega duboko su ostali urezani tu negde u mojoj glavi. Želja da nikada ne ode. On je dolazio i odlazio. Svaki put kad bi došao plašila sam se onog trenutka kad bi trebalo da ode, kao da više neće doći nikada. Pomisao da sutra neće biti tu, budio je u meni osećaj neopisivog straha. On je bio deo mene. To sam shvatila kada više nije bio tu. Volimo te Z - piše u ovoj potresnoj objavi ispod slike na kojoj su pokojni Zijad, trudna Vasilisa i njihova ćerka.

Nurković, podsetimo, izrešetan je pre dve godinu dana u blizini Malage. Nepoznati napadač je prišao dok je bio sa porodicom u automobilu i izrešetao ga naočigled trudne supruge i dvogodišnje ćerke. Zijad Nurković je sa teškim povredama glave je prebačen u bolnicu, međutim, ubrzo je preminuo. Trudna supruga i ćerka prošle su bez povreda, a za napadačem se i dalje traga.

Zijad je od ranije bio poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je svojevremeno bio čovek od poverenja klana Luke Bojovića. Inače, Kožar je izrešetan u julu prošle godine, zajedno sa Damirom Hadžićem na grčkom Krfu.

Inače, Vasilisa Nurković je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram. Ima više od 59.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama dve devojčice.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track