KRVAVI OBRAČUN U BUDVI: Srbin (21) IZBO nožem Crnogorca (23) u kafiću
Foto: Turistička organizacija Budve

pokušaj ubistva u starom gradu

KRVAVI OBRAČUN U BUDVI: Srbin (21) IZBO nožem Crnogorca (23) u kafiću

Crna Hronika -

Budvanska policija uhapsila je N.T. (21) iz Srbije osumnjičenog za ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je naneo više ubodnih radan D. Č. (23) u incidentu koji se dogodio u jednom budvanskom lokalu u Starom gradu sat iza ponoći.

Njega su uhapsili inspektori u civilu koji su bili na terenu sinoć. Mladić je pokušao da pobegne i iz Starog grada se uputio ka jahtama. Policija je kod Lučke kapetanije pronašla nož kojim je izboden D.Č.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da je uviđaj u toku, te da su prikupljena obaveštenja od oko 20 osoba. Navodno, napadač mu je zadao pet ubodnih rana u predelu stomaka i dve u predelu nogu. O događaju je obavešteno kotorsko tužilaštvo.

Iz Uprave policije saopšteno je da su u kratkom roku uhapsili N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za za ubistvo u pokušaju. Kako su kazali, policija je odmah nakon prijave incidenta izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i pretragu terena i sprečila bekstvo.

Saslušano je oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevidci i svedoci.

U istragu je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji je pretragom mora pronašao nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela. Kako se saznaje ranjavanju je prethodio verbalni i fizički obračun dve grupe koje su boravile u ugostiteljskom objektu stoji u saoptenju UP.

Kurir.rs/CDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja