OTKRIVENI DETALJI TRAGEDIJE KOJU JE NESTALI MLADIĆ DOŽIVEO! Umro mu je pred očima pre 2 meseca!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

horor

OTKRIVENI DETALJI TRAGEDIJE KOJU JE NESTALI MLADIĆ DOŽIVEO! Umro mu je pred očima pre 2 meseca!

Crna Hronika -

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra i potraga za njim traje već sedam dana.

Njegov nestanak glavna je tema domaćih i regionalnih medija, a njegova devojka Sanja otkrila je za Kurir detalje iz njegovog života. Prema njenim rečima, Matej je pre nekoliko meseci doživeo tešku traumu, jer mu je prijatelj poginuo pred očima.

Matej Periš, ronioci, žandarmerija, Sava, Beograd, nestao
foto: Ana Paunković

– Nakon toga nije išao kod psihloga, bio je sasvim normalan. Nije pio ni lekove, apsolutno ništa. Kada se to desilo on je mene pitao: “Je l’ misliš da će ovo ostaviti neke posledice na mene?”, ja sam rekla da ćemo videti, da ćemo pratiti i da ćemo otići po stručnu pomoć ako bude trebalo. Međutim, stvarno nije bilo potrebe za tim - kaže ona.

Njegovi baba i deda po majci, sa kojima je mladić odrastao nakon razvoda roditelja su rekli da je ovu tragediju teško podneo.

Matej Periš, mapa kretanja
foto: Privatna Arhiva

- To je bilo pre dva meseca. Vozili su motor on i drug, on je udario u trotoar i udario glavom... Matej je bio iza njega. Teško je to podneo - rekli su oni.

Njegov otac Nenad Periš doputovao je u Beograd odmah nakon što mu je javljeno da je Matej nestao i već danima sa strepnjom čeka vesti o sinu.

Ronioci su danas pretraživali korito reke Save u potrazi za mladićem kome se svaki trag izgubio oko 2.30 ujutru 31. decembra, a čiji je nestanak prijavljen sledećeg dana u 18 časova.

Kurir.rs

bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track