04:35

UKLETO SELO! U VELIKOM TRNJANU SE GODINAMA NIZALE TRAGEDIJE Biljana zalila muža betonom, pa nađena mrtva VELIKI ZLOČINI MALOG SELA

jezivo

UKLETO SELO! U VELIKOM TRNJANU SE GODINAMA NIZALE TRAGEDIJE Biljana zalila muža betonom, ALI ONA NIJE JEDINI UBICA IZ OVOG KRAJA

Crna Hronika -

Biljana Stojanović, koja je, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana, a tri godine kasnije izvršila samoubistvo u pomoćnom objektu, navodno je u zločin uplela i svoju maćehu.

Maćehi je rekla da ne želi da iko zna gde su sakrivene vredne stvari, pa ni ona ni deca, jer ne želi da budu opljačkani. Ispričala je da je najbolje da samo ona zna gde je blago i da je zato stavljen debeo sloj betona.

Maćeha je, kao i desetak drugih meštana i prijatelja porodice, ispitana u istrazi. Utvrđeno je da ona nema nikakva saznanja o zločinu. Policija sumnja da Biljana nije mogla sama da se reši tela i pokušavaju da utvrde ko joj je u zločinu pomagao.

U jutarnji program Kurir televizije uključio se novinar Dragan Marinković.

- Mnogo osoba seu ovom trenutku ispituje. Ispituju se članovi porodice, familije, ispituju se kolege Biljane Stojanović i još neki ljudi. Zaista bizaran slučaj tragedije koja je zadesila ovo selo - rekao je Marinković i dodao:

- Bilo mi je teško da izveštavam o ovome. Ja lično poznajem porodicu Stojanović, moja majka je iz tog sela, tako da tu porodicu znam. U tom selu žive divni ljudi. Više niko ni ne želi da priča o ovom slučaju zbog svega ovoga. Jako je sve ovo što se dešava teško.

Dragan Marinković
foto: Kurir Televizija

Marinković je ispričao za strašne tragedije ovog sela u poslednje 3 decenije.

Interesantno je da se ljudi nisu oporavili od nekih drugih tragedija koje su se desilo u ovom selu. Godine 1997. jedan čovek je izvršio trostruko ubistvo, komšija. Deset godina kasnije se desilo da se Biljanina komšinica otrovala zajedno sa dečkom kada su popili otrov - rekao je Marinković.

Više o ovome pogledajte o u VIDEU ISPOD:

04:35

UKLETO SELO! U VELIKOM TRNJANU SE GODINAMA NIZALE TRAGEDIJE Biljana zalila muža betonom, pa nađena mrtva VELIKI ZLOČINI MALOG SELA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

42:04

20220626-CRNA HRONIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja