Najnovije vesti

USRED LALIĆEVOG ISKAZA BELIVUK PODIGAO OBE RUKE UVIS: Evo šta je time hteo da mu poruči
Foto: Zorana Jevtić, MUP Srbije

Specijalni sud u Beogradu

USRED LALIĆEVOG ISKAZA BELIVUK PODIGAO OBE RUKE UVIS: Evo šta je time hteo da mu poruči

Crna Hronika
11:55h

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su i danas izlaganje svedoka saradnika Srđana Lalića pratili iz boksa za optužene, na samom početku suđenja bili su veseli i nasmejani ali kako naš izvor otkriva kako je vreme odmicalo, postajali su nervozniji.

- Pokušavali su da komuniciraju, Miljković je čak u jednom trenutku grickao nokte, a kada je svedok saradnik pomenuo drugog svedoka saradnika Nikolu Spasojevića, Miljković je počeo da odmahuje glavom i da prelazi prstom preko brade. Neki su to shvatili kao preteću gestikulaciju a drugi kao pokazivanje nervoze - kaže sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, dok je Lalić govorio da je održavao skaj komunikaciju za celu krimalnu grupu, Belivuk je podigao obe ruke uvis, gestikulirajući da mu je "dosta više priče o skaju".

Naš izvor otkriva i da su i Veljko Belivuk i Marko Miljković ponosno klimali glavom kada je Lalić govorio o tome kako su obojica bili lideri.

Marko Miljković je sve vreme namigivao i slao poljupce ka delu sudnice u kom sede zastupnici oštećenih, kao i svedoci saradnici.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja