Najnovije vesti

DOKTORA NASILNIKA KLINIKE IZBRISALE SA SPISKA ZAPOSLENIH: Ustanove se odrekle čuvenog hirurga, više nije u stručnom timu!
Foto: Printscreen/Instagram

skandal

DOKTORA NASILNIKA KLINIKE IZBRISALE SA SPISKA ZAPOSLENIH: Ustanove se odrekle čuvenog hirurga, više nije u stručnom timu!

Crna Hronika
15:19h

Srbijom je odjeknula vest da je čuveni lekar sa VMA (48) brutalno zlostavljao svoju suprugu, a zatim je otkriveno i da nasilje nad ženom i decom traje duže vreme. Na ovo su gotovo odmah reagovale i privatne klinike na kojima je pored posla na VMA bio zaposlen.

Na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova više se ne može videti da je u njihovom stručnom timu doktor kom je određen pritvor jer je osumnjičen da je zverski zlostavljao suprugu.

U pitanju su ugledne klinike koje su se na ovaj potez odlučile gotovo odmah pošto je to postalo poznato, kako bi se od istog distancirale. Dodatno, sajt njegove klinike je blokiran i njemu se ne može pristupiti. Jedino na sajtu VMA, se i dalje nalazi na listi zaposlenih lekara hirurga.

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je sinoć zbog prijavljenog nasilja u porodici gde su zatekli hirurga Nikolu Ostojića kome su oduzeta dva pištolja. Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun". Njoj su utvrđene teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

On je na saslušanju negirao nasilje, a to je učinila i njegova supruga, rekavši da su povrede od ranije. Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom. Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, Ostojiću je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja