OVDE SU DEVOJKA (23) I MLADIĆ (25) NAĐENI MRTVI! Komšije otkrile jezive detalje: "Bila je velika toplota, krvarili su iz usta"
Ilustracija, Foto: Kurir

TRAGEDIJA U ZRENJANINU

OVDE SU DEVOJKA (23) I MLADIĆ (25) NAĐENI MRTVI! Komšije otkrile jezive detalje: "Bila je velika toplota, krvarili su iz usta"

Crna Hronika -

Dežurnoj službi PU Zrenjanin sinoć je jedna žena prijavila da je nasilno ušla u stan koji je davala u najam, jer joj se stanari nisu duže vreme javljali. Ona je u stanu zatekla tela devojke (23) i mladića (25), a stanari zgrade u strahu su zbog svega što se desilo.

- Bila je velika toplota, muškarac je ležao na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice.

Zrenjanin
foto: Kurir

Napominje da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

- Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim - dodao je komšija.

Potvrdio je da nesrećnu devojku i mladića, niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo, nije ni čuo ni video.

- Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi bili simpatični, htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove, u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže vlasnica stana (83).

Zrenjanin
foto: Kurir

Kako su komšije ispričale, sve je počelo od prvog komšije.

- Komšija je osetio veliku toplotu iz susednog stana i zid je bio vreo. Obavestio je gazadaricu i došli su tu. Stanari su razvalili vrata i onda je usledio šok. Njih dvoje su ležali mrtvi, krv im je izbijala iz usta. Peć na plin je bila na maksimumu uključena - objasnili su za Nova.

Komšije tvrde da je preminula devojka bila u četvrtom mesecu trudnoće.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track