"ŠTA AKO OSTRAŠĆENU BABU SUTRA UBIJE AUTOBUS, OPET MI KRIVI": Starleta se JEZIVIM REČIMA obratila majci žrtve vračarskog klana!
Šarac, Kačarević i Tamara Đurić, Foto: ATAImages, Privatna arhiva

oglasila se

"ŠTA AKO OSTRAŠĆENU BABU SUTRA UBIJE AUTOBUS, OPET MI KRIVI": Starleta se JEZIVIM REČIMA obratila majci žrtve vračarskog klana!

Crna Hronika -

Starleta Tamara Đurić, supruga Nikole Kačarevića koji je uhapšen i u optužnici Javnog tužilaštva za organizovani kriminal optužen kao pripadnik kriminalne grupe koju su organizovali vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, objavila je na društvenoj mreži Instagram poruku koju je najverovatnije uputila majci ubijenog Aleksandra Šarca.

Nikola Kačarević, Tamara Đurić
foto: ATAImages

Ona je objavila deo tekst Kurira, zaokriži jedan njegov deo i uz pesmu Jala brata i Bule Korelija "Mafija" napisala poruku:

- Hvala, pozdravi i ti sve kod kuće. Mogla si bolje malo da se informiraš ili bar sačekao presudu. Ali to mafijanje vam je izglda nasledno - napisala je Đurićeva uz tekst sa suđenja njem suprugu, u kom je između ostalog, navedeno da je majka pokojnog Šarca pozdravila Nikolu Kačarevića.

Tamara Đurić, Nikola Kačarević, Aleksandar Šarac
foto: Prinskrin Instagram

Nikola Kačarević, optužnicom protiv vračarskog klana se tereti da je prikupljao informacije o kretanju Šarca, koji je u njega imao poverenje i za 6.000 evra javljao pripadnicima grupe gde se sastaju, kako je Šarac obučen i gde tačno sedi. Kačarević se nalazi u pritvoru od hapšenja a juče je prvi put javno pred Specijalnim sudom u Beogradu izjavio da "nije kriv".

U publici je, kako je Kurir pisao suđenje pratila i majka ubijenog Šarca, koja je prisutne koji su sedeli u istom delu sudnice u kom je bila i ona pitala da li je neko Kačarevićev. Pošto je jedan od muškaraca rekao da mu je brat, ona je kratko rekla:

- Kaži mu da ga je pozdravila mama Aleksandra Šarca, to sam ja - rekla mu je kratko ona i nastavila da prati suđenje iz publike.

Kako je Kurir juče pisao, ono što je majka izgovorila u publici nije zvučalo kao pretnja, već kao očaj majke koja je razočarana u "prijatelja" pokojnog sina koji je za novac pristao da učestvuje u zločinu.

Ubijeni Šarac
Ubijeni Šaracfoto: Printscree/Instagram

Kako se navodi u optužnici od 27. avgusta do 17. oktobra 2020, Kačaravić je ugovarao sastanke sa Šarcem, na različitim lokacijama, fotografisao mesta na kojima zajedno sede i te slike slao Vušoviću. Prema optužnici, likvidacija je najpre planirana u jednom poznatom restoranu u blizini Novog groblja. Pripadnici klana su danima razrađivali plan, obilazili mesto i pripremali likvidaciju.

U drugoj poruci koju je objavila jutros na svom Instagramu, starleta je uz pesmu Đorđa Balaševića objavila poruku:

- Je l sud postao "zelena pijaca". Da li ja treba da dođem da pozdravljam ljude šaljem im pozdrave i čestitke? Ovo je očigledno okrenuto protiv nekih ljudi lično! Sve ste posprdali? Od nedelje mode do Specijalnog suda! Ima li kraja ovom cirkusu? Nemojte posle ovo je pretnja ovo je šala! Jel treba ostraćena baba koja je davno zaboravila koga voli koga mrzi da dođe da zastrašuje ljude! I sutra je ubije autobus i opet mi krivi! Gospođo neka vam neko otvori dosije Aleksandra Šarca, ljubi ga majka! - obratila se u drugoj poruci jasno majci pokojnog Šarca

Tamara Đurić, Nikola Kačarević, Aleksandar Šarac
foto: Prinskrin Instagram

Inače, u optužnici su kao dokaz predložene i brojne Skaj prepiske pripadnika klana, a u kojima se pominje i ime starlete. Vođa grupe Nikola Vušović, koji je u bekstvu, 30. avgusta 2020. obaveštava pripadnike grupe preko Skaja da će se Šarac narednog dana sastati sa Kačarevićem i njegovom suprugom u restoranu i daje detaljne instrukcije ostalim pripadnicima grupe koji su već raspoređeni:

- I samo smireno i odlučno i da ugasimo smrada cinkaroškog, meta nam je najveći smrad u Beogradu. Za stolom će biti ona Tamara Đurić, starleta, pa ćete prepoznati lako, ali nemojte da pogodite nju ili drugog momka za stolom što će sedeti sa ovim. Samo ovog, koji nam je meta, overite ga u glavu, obavezno i paljba! - glasi poruka.

Suđenje pripadnicima "vračarske grupe" nastavlja se sutra u Specijalnom sudu u Beogradu, i optuženi među kojima je i Kačarević, trebalo bi da iznesu svoju odbranu.

Bonus video:

01:12

PREDSEDNIK VUČIĆ: Kriminalni klanovi iz regiona našli su svoju bazu u Srbiji i mi ćemo im stati na put! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja