DUŠKO ŠARIĆ U SPECIJALNOM SUDU PRVI PUT OD STAVLJANJA NANOGICE: Evo za šta se sve tereti Darkov brat DOŠAO SAT RANIJE (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

DUŠKO ŠARIĆ U SPECIJALNOM SUDU PRVI PUT OD STAVLJANJA NANOGICE: Evo za šta se sve tereti Darkov brat DOŠAO SAT RANIJE (FOTO)

Crna Hronika -

Duško Šarić, rođeni brat Darka Šarića, koji je pre 10 dana iz pritvora prebačen u kućni pritvor s nanogicom, danas je prvi put sa slobode došao u Specijalni sud u Beogradu.

Njemu se, podsetimo, sudi zbog optužni da je bio pripadnik kriminalne grupe svog starijeg brata i da je bio zadužen za čuvanje novca i njegovo raspoređivanje drugim optuženima. Podsetimo, prema navodima Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, optuženi se terete i za diskreditaciju i planiranje ubistva svedoka saradnika u drugom predmetu Nebojše Joksovića.

1 / 20 Foto: Nemanja Nikolić

Duško Šarić dobrovoljno se predao u januaru i sud je na prethodnom suđenju prihvatio predlog odbrane da mu se omogući da boravi u kućnom pritvoru s nanogicom, a kao garancija da će se redovno odazivati na sve sudske pozive, stavljena je i hipoteka na kuću njegovog prijatelja u vrednosti od 800.000 evra.

Na početku suđenja, on je negirao navode optužnice.

Inače, jutros je u sud stigao prvi, nešto posle 9 sati, iako je suđenje zakazano za 10 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja