AFERA PROSTITUCIJA: Fudbaleri plaćali Mimi Oro i njene koleginice

Nikola Maksimović nije jedini

AFERA PROSTITUCIJA: Fudbaleri plaćali Mimi Oro i njene koleginice

Crna Hronika -
U oktobru prošle godine, kad se reprezentacija Srbije okupila u Beogradu zbog utakmice sa Albanijom, nekoliko igrača „družilo“ se s prostitutkama makroa Mihajla Maksimovića

BEOGRAD - Srpski fudbalski reprezentativci napunili su džepove makrou Mihajlu Maksimoviću (33) i njegovim eskort damama sredinom oktobra prošle godine!Nikola Maksimović, kako izvor Kurira iz istrage navodi, nije bio jedini igrač koji je plaćao usluge Mimi Oro i njenih koleginica.- Pred meč sa Albanijom, u oktobru, igrači su se okupili u Beogradu. Preko posrednika iz jednog hotela stupili su u kontakt s makroom, izabrali devojke iz kataloga i proveli nekoliko sati sa njima. Bila su najmanje četvorica reprezentativaca - otkriva naš izvor i podseća da je sat sa Mimi Oro, plejboj zečicom Božanom Vujinović i njenim koleginicama koštao od 150 do 250 evra.UgostiteljiFudbaleri, kao i ugledni privrednici i biznismeni, biće saslušani kao svedoci u istrazi.- Jedan od uglednih biznismena iz unutrašnjosti, čije ime nije poznato široj javnosti, recimo, sklapao je posao s partnerima u Beogradu. Posle uspešnog potpisivanja, s prijateljima je otišao do kafića u kom su našli devojke s kojima su „proslavili“ sklapanje posla - kaže izvor Kurira iz istrage.Mihajlo Maksimović i ostali njegovi saradnici, protiv kojih je krivična prijava podneta Prvom osnovnom tužilaštvu, kako dodaje, najčešće su na taj način i pronalazili klijente.Kompletna biografija- Svi osumnjičeni za posredovanje u prostituciji su po zanimanju ugostitelji. Mrežu organizovanog bavljenja ovim unosnim poslom razvili su upravo zahvaljujući dobrim kontaktima s kolegama u kafićima, restoranima, klubovima, na splavovima i u hotelima u Beogradu. Zaposleni u tim lokalima bili su veza između njih i klijenata - objašnjava on.Katalozi devojaka koje su bile u ponudi bili su profesionalno urađeni, a mušterije su, osim slike devojke i cene, dobijale kompletne informacije o njoj.- Postojale su i napomene, recimo, da je devojka razgibana, ali i koji jezik govori. To je bilo od značaja s obzirom na to da su neke devojke putovale u inostranstvo, ali i gostile strane biznismene u prestonici - objašnjava naš sagovornik.Prema njegovim rečima, klijenti su mogli da iznajme i više devojaka istovremeno, ali u tom slučaju druženje je trajalo najviše tri sata.

TužilaštvoPOTRAGA ZA SARADNICIMAPrvo osnovno tužilaštvo, kako Kurir nezvanično saznaje, dalo je nalog policiji da raspiše potragu za još četiri osobe, koje se do sada nisu odazivale na pozive da dođu na saslušanje.- Sumnja se da su i oni imali važnu ulogu u lancu prostitucije - kaže izvor iz istrage.Kako navodi, od toga šta će makro izjaviti na saslušanju zavisi dalji tok postupka.

Nikola Maksimović za KurirNISAM PLAĆAO ZA SEKS!Srpski reprezentativac Nikola Maksimović (23) kaže da ne zna kako se njegovo ime našlo u poslovnim knjigama makroa.- Ne poznajem ni tog Mihajla ni devojke. Njihove slike video sam samo u novinama. Mora da je u pitanju neka greška, nikada ni od koga nisam tražio takve usluge - kaže Maksimović. Mladi fudbaler, koji trenutno igra u Torinu, ističe da nema potrebe da radi takve stvari.- Imam porodicu, suprugu i dete i ovakve stvari nanose mi štetu - poručio je Maksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja