DA LI STE JE VIDELI? Nestala Ana Virijević (42) iz Niša!
Foto: Twitter

Pomozimo

DA LI STE JE VIDELI? Nestala Ana Virijević (42) iz Niša!

Crna Hronika -
"Ana je slabo izlazila, ali je u poslednje vreme bila jako aktivna na društvenim mrežama", priča sestra Sanja koja strahuje da je njen nestanak povezan sa nekom osobom koju je uposznala na fejsbuku

Ana Virijević (42) otišla je iz porodičnog doma u Nišu u noći između 14. i 15. jula od kada joj se gubi svaki trag. Njena sestra Sanja Virijević Miljković, nestanak je prijavila policiji i moli sve građane koji nešto znaju o njoj da se jave.

Ana je napustila dom u kome živi sa roditeljima tokom noći dok su svi spavali.

"Majka je ustala ujutro oko pola 6 i nje nije bilo. Ona je inače bila povučena osoba, ali nam se uvek javljala kada bi išla negde. Čak i kada joj se isprazni baterija, našla bi načina da se javi. Ona je slabo izlazila, ali je u poslednje vreme bila jako aktivna na društvenim mrežama", priča za portal Kurira sestra koja strahuje da je njen nestanak povezan sa nekom osobom koju je uposznala na fejsbuku.

"Odnela je lap-top koji inače ne radi bez punjača, koji je ostavila. Mobilni joj je nedostupan. Čini mi se da joj je neko rekao da ponese kompjuter kako mu ne bi ušli u trag", kaže Sanja, koja je nestanak sestre prijavila policiji 15. jula u 14 sati i oni tragaju za njom.

Pokrenuta je i akcija na društvenim mrežama, a zvali su i sve njene prijatelje, bivše momke, drugarice.

U noći kada je nestala Ana je na sebi imala crnu bluzu i šarene pantalone. Ima plavu kosu, ali kraću od frizure koju ima na ovoj fotografi.

Svi koji imaju bilo kakve informacije mogu da se jave na broj telefona 060/518-09-09.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track