HOROR U PANČEVU: Devojku držao kao seksualnu robinju!
Foto: Shutter

Pančevac uhapšen zbog trgovine ljudima

HOROR U PANČEVU: Devojku držao kao seksualnu robinju!

Crna Hronika -
Saša B. (41) sumnjiči se da je Anđelu S. (22) iz Kruševca pet meseci držao zatočenu u svojoj kući u Kačarevu i podvodio je za 100 evra dok je nije prodao

PANČEVO - Saša B. (41) iz Kačareva uhapšen je zbog sumnje da je 22-godišnju Anđelu S. iz Kruševca skoro pet meseci seksualno eksploatisao. On se tereti da je devojci pretio i primoravao je da pruža seksualne usluge drugim muškarcima za nekoliko desetina do 100 evra, sve dok je nije prodao drugom muškarcu.- Anđela S. se zabavljala sa Stevanom, sinom iz prvog braka Sašine žene Julijane. Kad su raskinuli, Stevan se odselio u Beograd, a Saša B. je navodno devojci ponudio da ostane kod njih i obećao joj smeštaj i pomoć. Međutim, čim je prihvatila, on joj je uzeo dokumenta i praktično je zarobio - kaže izvor Kurira iz istrage.Devojku je držao pod ključem od juna do kraja oktobra 2013. godine.- On joj je pronalazio mušterije. Nekad su muškarci kojima je bila primorana da pruža seksualne usluge dolazili u njegovu kuću, a nekad je devojku odvodio kod njih. Novac je zadržavao za sebe, a njoj je pretio da ne sme nikom da kaže da je u zatočeništvu - objašnjava naš sagovornik.Stravična sudbina devojke, kako navodi, otkrivena je tek pošto je Saša B. odlučio da je proda drugom muškarcu.- Devojku je prodao mlađem muškarcu iz okoline Pančeva, za nešto malo novca i laptop. Anđeli je navodno naredio da i dalje mora da mu se javlja i povremeno dolazi kod njega, pa je moguće da je i tada povremeno dolazilo do seksualne eksploatacije - navodi izvor iz istrage.Pančevac koji je kupio devojku, kako navodi, nije znao kroz šta je ona prošla.- Devojka je, u strahu od Saše B., dugo ćutala o svemu što joj se dogodilo. Tek nedavno odlučila je da progovori o svemu. Čak i kad je saslušana, isprva nije htela da tereti Sašu B., ali je na kraju sve detaljno ispričala inspektorima - kaže izvor Kurira.

Brani muža Julijana B. (38), supruga osumnjičenog saše b. (41)ŠTITIO JE ANĐELU KAO ĆERKUMoj muž nije kriv! Nikog nije zaključavao, podvodio, niti prodao! Veliki je protivnik prostitucije, a za makroe je uvek govorio da treba da dobiju doživotnu robiju. Anđelu smo štitili, voleli je kao rođenu ćerku, a zbog nje ispadosmo crne ovce.Ovim rečima stala je u odbranu Saše B. njegova supruga Julijana B. (38). Ona kaže da je Anđela S., koju je Saša navodno podvodio, bila udata za njenog sina iz prvog braka.- Stevan i Anđela su se upoznali preko Fejsbuka, a ona je došla da živi s nama u junu 2012. Moj sin je posle nekoliko meseci saznao da se ona bavi prostitucijom, što mu je i priznala. Stevan se odselio, a Anđela nas je molila da ostane kod nas - kaže Julijana.Ona dodaje da je Anđela potom započela vezu sa Sašinim drugom N. R., kod koga se i preselila.- N. R. nekoliko puta nasrnuo je na Anđelu i to u našoj kući. Njih dvoje su se pomirili, a u novembru 2013. došla nam je policija - priča Julijana.

NemaštinaŽIVOT U JEDNOJ SOBIGde je to Saša mogao Anđelu da drži zaključanu? Imamo jednu sobicu, kuhinju i spoljni WC. Svi znaju da mi je ona bila snaja - kaže Sašina supruga Julijana, dodajući da Anđela u Kruševcu ima dete o kom brine njena majka. Saša B. nema stalno zaposlenje, a porodicu izdržava nadničenjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track