NESTAO MLADIĆ IZ PEĆINACA: Buda Baraća (23) nema već 5 dana!
Foto: Facebook

Policija intenzivno traga

NESTAO MLADIĆ IZ PEĆINACA: Buda Baraća (23) nema već 5 dana!

Crna Hronika -

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Budi Baraću (23) iz Paraćinaca sa prebivalištem u Novom Sadu, javite se njegovoj sestri Milici Pantelić na broj telefona 064/3026299 ili njegovom cimeru Robertu na 069/1784442.

Mladić Bude Barać (23) iz Pećinaca, nestao je 1. aprila ove godine, kada je poslednji put viđen u Novom Sadu, a njegov nestanak je prijavljen policiji, međutim, još uvek niko nema vesti o njemu.

Njega je poslednji put video cimer u stanu u Novom Sadu u kojem žive zajedno oko 10 sati ujutro, a devojci je Bude poslednju poruku poslao oko 12 sati tog dana.

Oni je trebalo da idu na svadbu, međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov mobilni telefon je dostupan, ali se on ne javlja nikome niti ikom odgovara na poruke.

Bude osim sestre koja živi u Zemunu nema nikog. Njegovi drugari su pokušali da prijave nestanak, ali kako nisu članovi porodice, morali su da kontaktiraju upravo sestru u Zemunu koja je prijavila nestanak.

Prema sumnjama drugara, Bude se nekud zaputio svojim kolima, “mercedes 190″ tamno sive boje, jer ga nema u bližem krugu zgrade u kojoj žive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track