OVO JE NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUM: Učenici sipao u usta sonu kiselinu dok je bila živa!
Foto: Printscreen Tv Best

Dragana umrla u najtežim mukama

OVO JE NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUM: Učenici sipao u usta sonu kiselinu dok je bila živa!

Crna Hronika -
Policija iz tog razloga nije mogla da utvrdi uzrok smrti, pošto je sona kiselina bukvalno pojela unutrašnje organe nesrećne devojke

ZAJEČAR - Nezvanični rezultati obdukcije pokazali su da je osumnjičeni za ubistvo Dragane Ćirić, prvo pretukao devojku, pa dok je bila omamljena i živa, u usta joj sipao sonu kiselinu.

Policija iz tog razloga nije mogla da utvrdi uzrok smrti, pošto je sona kiselina bukvalno pojela unutrašnje organe nesrećne devojke.

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana nađena je mrtva! Telo devojke otkriveno je u četvrtak rano ujutru, iza ponoći, a ubistvo je na saslušanju priznao Čedomir Đurić (66) iz Zaječara.

Mrtva srednjoškolka nađena je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš, na teško dostupnom putu.

- Đurić je na početku saslušanja negirao zločin, kao i da ju je 8. decembra vozio kolima - rečeno nam je u MUP Zaječar.

- Međutim, kako su snimci sa kamera postavljenih u gradu potvrdili sa su viđeni zajedno, a onda u vozilu nađena kosa čiji je DNK nalaz potvrdio da pripada nestaloj devojci, on je na kraju priznao da ju je tog dana povezao prema Salašu.

U kolima su razgovorali o tome da ona preuzme brigu o Čedomiru i njegovoj supruzi, u zamenu za nasledstvo, kada je došlo do svađe.

Nezvanično saznajemo da postoji sumnja da je nesrećnu devojku Čedomir ubio od batina, a zatim telo bacio kod brane, u vodu.

Inače, Dragana je poreklom iz Velikog Jasikova, sela nadomak Zaječara. Živela je sa očuhom i majkom. Bila dobar đak, vredna, kao dete bi, po pričama komšija, čuvala ovce i učila. Imala je momka sa kojim je neko vreme bila u vezi.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track