PIKAVAC ZAPALIO ZGRADU: Požar u kome je poginula majka četvoro dece je izazvan!
Foto: KURIR

Stradala Marika Makša (45)

PIKAVAC ZAPALIO ZGRADU: Požar u kome je poginula majka četvoro dece je izazvan!

Crna Hronika -
B. I. (59) uhapšen jer je neugašenim opuškom cigarete izazvao požar i tako učinio teško delo protiv opšte sigurnosti

VRBAS - Požar, u kome je život izgubila Marika Makša (45) iz Vrbasa, dok su njena ćerka Ž. M. (14) i još jedna starija stanarka D. R. (84) ovog ulaza, teško povređene, nije izbio slučajno, već . je B. I. (59) neugašenim opuškom cigarete, izazvao požar i tako učinio teško delo protiv opšte sigurnosti!

Požar se dogodio u utorak, u podrumu stambene zgrade, u ulici Petra Šeguljeva, u Vrbasu, usled kojeg je, od gušenja dimom, na trećem spratu, preminula Marika. Njena 14-godišnja kćerka pronađena je, bez svesti, na međuspratu i smeštena je u Dečijoj bolnici u Novom Sadu. B. I. je uhapšen, i uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, bće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Žena koja je stradala u požaru pre desetak godina je na svet donela trojke - tri ćerke, a sa mužem Ivicom iza nje je ostala i njihova najstarija ćerka sa kojom je bila u poseti svojoj majci koja stanuje u zgradi gde se dogodio požar. Rođenje njihovih ćerkica u vrbaskom porodilištu tada je privuklo pažnju, jer je to bio prvi slučaj nakon više od trideset godina, a opština Vrbas je dodelila stan ovoj porodici.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja