POTRAGA ZA SNAJPERISTOM: Policija za petama osobi koja teroriše Petrovaradin

Pucao u kuće i prozore

POTRAGA ZA SNAJPERISTOM: Policija za petama osobi koja teroriše Petrovaradin

Crna Hronika -
Oštećene su fasade i prozori na nekoliko kuća na Bukovačkom putu, odnosno u Krajiškoj ulici, i na njima su jasno vide tragovi metaka

NOVI SAD - Načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković izjavio je danas da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intezivno rade na pronalaženju osobe koja je ispalila nekoliko hitaca u Petrovaradinu iz vatrenog oružja.

Radaković je rekao da je u tom delu grada pojačan broj patrola u cilju pronalaženja i lišenja slobode počinioca tog krivičnog dela i rasvetljavanja svih događaja i okolnosti u vezi sa tim događajem.

"U ovim pucnjavama nije bilo povređenih lica. Pripadnici MUP-a preduzimaju sve mere i radnje kako bi obezbedili ličnu i imovinsku sigurnost građana tog dela Novog Sada", rekao je Radaković.

Na području Petrovaradina, na izlazu u pravcu mesta Bukovac u ulici Krajiškoj nekoliko kuća je u noćnim satima oštećeno pucnjevima iz vatrenog oružja.

Oštećene su fasade i prozori na nekoliko kuća na Bukovačkom putu, odnosno u Krajiškoj ulici, i na njima su jasno vide tragovi metaka.

Niko od stanara tih kuća nije želeo da priča pred kamerama, niti da mu se navodi ime.

Vlasnik jedne kuće je samo kratko rekao novinarima da je do pucnjave došlo u noćnim satima i da prema zvuku, zaključuje da je pucano iz dve vrste vatrenog oružja - pištolja i automatske puške.

Lokalni mediji navode da su se ti incidenti događali u noćnom satima proteklih dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track