PRETUKAO ŽENU: Otac glumice Mine Lazarević svedoči o zetu nasilniku
Foto: Dragan Kadić

Tužilaštvo odlučuje o pritvoru Goranu Staniću

PRETUKAO ŽENU: Otac glumice Mine Lazarević svedoči o zetu nasilniku

Crna Hronika -
Olakšavajuća okolnost za Stanića mogla bi biti činjenica da je njegova supruga Mina, i pored toga što je bila saslušana u svojstvu oštećene, odlučila da se ne pridruži krivičnom gonjenju

BEOGRAD - Ljubiša Lazarević, otac pretučene glumice Mine Lazarević, danas će svedočiti u tužilaštvu nakon čega će biti doneta odluka da li će njegov zet Goran Stanić biti pušten iz pritvora.

Sudu je još prošlog četvrtka stigla žalba Stanićevog advokata na pritvor.

Sud je tu žalbu prosledio tužilaštvu.

-Tužilaštvo će tu odluku doneti nakon saslušanja svedoka i ostalih istražnih radnji, kakva je inače praksa. Ta odluka bi mogla da bude doneta u sredu.

Prvo osnovno tužilaštvo danas će, osim Ljubiše Lazarevića, saslušati i druge svedoke, a sutra bi trebalo da odluči da li će tražiti da baletan i sledećeg meseca ostane u pritvoru, prenose mediji. Olakšavajuća okolnost za Stanića mogla bi biti i ta da je njegova supruga Mina, i pored toga što je bila saslušana u svojstvu oštećene, odlučila da se ne pridruži krivičnom gonjenju.

Ona u tužilaštvu nije negirala da je do obračuna došlo, ali ga je okvalifikovala kao "bračnu razmiricu". Inače, pored optužbi za nasilje u porodici, Stanić je osumnjičen i za izazivanja opšte opasnosti, jer ga je policija privela posle prijave komšija, koji su tvrdili da je baletan ispalio više hitaca iz puške.

Podsećamo, Goran je priveden 1. avgusta, a u stanu u kom je živeo sa glumicom i dvoje dece pronađene su i četiri kapisle za detonator.

Ipak, nezvanično, glumica je policiji priznala da je njen suprug u poslednje vreme često gubio kontrolu, a da je jedan od uzroka i alkohol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track