PRONAĐENO UGLJENISANO TELO U INĐIJI: Porodica sumnja da je Paja ubijen
Foto: Slađana Stojanović

DNK analiza utvrdila identitet

PRONAĐENO UGLJENISANO TELO U INĐIJI: Porodica sumnja da je Paja ubijen

Crna Hronika -
INĐIJA – Posle osam dana od kada je telo pronađeno u zapuštenom delu kuće gde se nalazi kancelarija advokata Nikole Jacike u samom centru Inđije, u Ulici kralja Petra I, a koje su pronašla i uslikala deca iz osnovne škole, kako saznaje naš list, porodici je potvrđeno da se radi o Paji Seleni (60) iz Krčedina.

-Sada su mi potvrdili. Joj što mi je teško. Iako sam sumnjala, jedan posto je nade postojalo da to nije naš Paja. Ovo je strašno. Neću stati kunem se životom, dok se ne utvrdi prava istina, jer moj Paja se nikada ne bi sam zapalio. Njega je neko ubio, pa zapalio, životom garantujem. Ne samo ja da sumnjam, nego cela Inđija danima priča da je to naš Paja i da je prvo ubijen pa spaljen – kaže plačući Pajina sestra Olgica.

Moj brat se nije sam zapalio

Policija ispituje da li je telo zapaljeno pre ili posle ubistva, a deca osnovne škole koja je u blizini tog mesta, telo su upravo zatekli u donjem zapuštenom delu, gde se sa prednje strane nalaze kancelarije tog advokata.

Kako dalje kaže, niko je nikada ni nju ni porodicu neće ubediti da se Paja sam zapalio.

-Mog brata je pored toga što ga je ubila država, koja ga je godinama mučila da mu oduzme kuću zbog duga, ubio još neko, pa ga zapalio da sakrije tragove. Brata sam izgubila ali obećavam mu da neću stati dok ne otrkijem ko mu je ovo uradio – jauče sestra Olgica.

Sa advokatom suprotne strane zadnji razgovor

Još više sumnje unosi sama činjenica da se Paja pre nego što se sinu javio gde je ostavio kola, čuo sa advokatom Jacikom i sa njim pričao osam minuta. Niko ne zna šta su pričali. Ali je advokat sat i po posle njihovog razgovora sa sudskim izvršiteljem došao kod kuće Seleni, gde je zatekao sina Simu da bi mu saopštili da se izvršenje odlaže do juna sledeće godine, ne spominjući da se čuo sa Pajom.

- Razgovarao je osam minuta s advokatom, sve nam je to čudno. Taj advokat je do 2012. zastupao Paju u sporu koji je vodio i zbog čega je trebalo da mu se oduzme kuća. Tad otkazuje punomoćje Paji i zastupa suprotnu stranu. Paja se žalio i Advokatskoj komori da je to nedopustivo, ali odgovor nikad nije dobio – kaže sin Sima Seleni.

(Slađana Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track