SKANDAL! NAĐ NASRNUO I NA DRUGU ŽENU! Mislio da ga vara, saslušan u policiji
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Novi incident fudbalera

SKANDAL! NAĐ NASRNUO I NA DRUGU ŽENU! Mislio da ga vara, saslušan u policiji

Crna Hronika -

Mirna Nađ prijavila je policiji da je njen suprug Albert Nađ, nekadašnji igrač Partizana, pobesneo jer je mislio da ga vara i nasrnuo na nju.

BEOGRAD - Mirna Nađ, supruga Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca, prijavila je novobeogradskoj policiji da je Nađ nasrnuo na nju u njenom stanu na Novom Beogradu i da ga se zbog toga plaši!Kako nezvanično saznajemo, Albert je navodno pobesneo jer je mislio da ga Mirna vara, pa je preksinoć zbog toga došao kod nje da se rasprave.Živi u strahu- Vidno iznerviran, upao je kod Mirne, vikao je i svađao se. Svašta je u besu izgovorio, a navodno je i nasrtao na nju. Najpre ju je samo verbalno napadao, a kada je pokušala da pozove policiju, uhvatio ju je za ruku - kaže naš izvor upućen u slučaj.On dodaje da je Mirna odlučila da pozove policiju i od njih potraži zaštitu od pomahnitalog muža, od kog se inače razvodi.- Policajci su odmah reagovali po prijavi. Albert Nađ je pozvan u prostorije novobeogradske policijske stanice kako bi dao iskaz. Uredno se odazvao pozivu i inspektorima ispričao svoju verziju događaja - kaže naš izvor upućen u slučaj i dodaje da je o svemu obavešteno i nadležno tužilaštvo.Prema njegovim rečima, bivši fudbaler je tvrdio da suprugu nije tukao.- Nađ je ispričao da jeste došao u Mirnin stan, ali da je nije fizički napadao. Rekao je da su se samo verbalno sukobili i da je ona, tokom prepirke, pretila da će zvati policiju. Navodno je i posegla za telefonom kako bi okrenula broj 192, a Nađ ju je tada uhvatio za ruku u nameri da spreči taj poziv - kaže naš sagovornik.On dodaje da je Mirna u iskazu koji je dala policiji istakla da se plaši svog supruga, ali je isto tako potvrdila da joj nikad nije pretio ili fizički napadao.Najavili razvodPodsetimo, mediji su u oktobru 2016. objavili vest da se bračni par Albert i Mirna Nađ razvodi. - Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene - rekla je Mirna. Nađ je tada izjavio da je on zatražio razvod kako bi zaštitio njihovu ćerku od problema sa prvom ženom Jelenom.

Supruga fudbaleraMIRNA: DOBRO SAMMirna Nađ juče nije želela da priča o incidentu.- Dobro sam, nemam komentar - izjavila je za Kurir supruga Alberta Nađa.

HronologijaSVI ISPADI NAĐA• Decembar 2016 - Albert Nađ je prijavio policiji ženu Jelenu, optuživši je da je udarila njihovog sina, pa ga izbacila iz kuće• Septembar 2016 - Bivša supruga Jelena javno optužila Alberta da ju je tukao i da je pokušao da je siluje pred decom, Nađ negirao optužbe• Februar 2013 - Jelena Stevanović, bivša devojka Nađa, 2013. ispričala da ju je davio jastukom i branio joj da jede nazivajući je kurvom i ološem. Nađ negirao

I. Milićević - M. Ivanov

EKSKLUZIVNO Albert Nađ: Promenio sam sve u životu, samo mi je advokat isti

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Čabarkapa stiže u „Parove“!

Stars u današnjem broju objavljuje priču o Čabarkapinoj reakciji kad je saznao da Subotićka sa njihovom zajedničkom ćerkom i sadašnjim mužem planira put u Ameriku, kao i selidbu u Novi Sad.

Kako kaže njegov advokat, u „Parovima“ će se pojaviti 20. juna.

Ekskluzivno otkrivamo kako izgleda Kemišova ćerka iz prvog braka, zašto je Sinan Sakić izjavio da je Mile Kitić mrtav za njega, a donosimo vam i fotografije bivšeg muža Goce Tržan u alkoholisanom stanju.

Uzbudljive vesti sa srpske estradne scene čitajte svake srede u Starsu, najtiražnijem magazinu o poznatima.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track