(VIDEO) TROJE POGINULO KOD KRUŠEVCA: Punto BG tablica zakucao se u šleper
Foto: Youtube

Stravična nesreća

(VIDEO) TROJE POGINULO KOD KRUŠEVCA: Punto BG tablica zakucao se u šleper

Crna Hronika -
Do udesa je došlo kada je putnički automobil fiat punto beogradskih tablica krenuo u preticanje i tom prilikom se direktno sudario sa šleperom, prijepoljskih registarskih oznaka. Sve tri nastradale osobe su se nalazile u putničkom automobilu

KRUŠEVAC - Na zaobilaznici na regionalnom putu Pojate-Kraljevo u Čitluku, u kasnim prepodnevnim satima oko 11 sati, došlo je do teškog saobraćajnog udesa, u kome su tri osobe izgubile život, a jedna teško povređena.

Kako je nezvanično potvrdila kruševačka policija, do udesa je najverovatnije došlo kada je putnički automobil Fiat punto beogradskih tablica krenuo u preticanje i tom prilikom se direktno sudario sa šleperom, prijepoljskih registarskih oznaka. Sve tri nastradale osobe su se nalazile u putničkom automobilu. U udesu je povređena i jedna devojka, koja je zbog ozbiljnih povreda hitno prebačena za Beograd.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Međutim ubrzo se pojavila i druga verzija priče kako su stradale tri osobe. Prema drugoj verziji putnički automobil je iz zasada nepoznatih razloga skrenuo u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je prevozio građu.

Vozač šlepera firme "Jela star" iz Prijepolja, koji je prevozio građu, 22-godišnji S. T. lakše je povređen.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Prema njegovim rečima, vozilo "fijat punto" se tokom preticanja približilo uz šleper, te on nije imao gde.Na tom delu puta je pokidana bočna bankina, a putničko vozilo je uklonjeno.

O tome koliko je saobraćajna nesreća jeziva govori i podatak da su vatrogasci morali da seku lim smrskanog automobila kako bi izvukli tela nastradalih.

Saobraćaj na delu zaobilaznice od kružnog toka kod Jasičkog mosta do Koševa je trenutno u prekidu. Na mestu nesreće se nalaze istražni organi i medicinske i vatrogasne ekipe, objavila je Radio televizija Kruševac.

Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Prema poslednjim infomracijama u udesu su poginuli I.J (34), J.G. (42) iz Beograda, dok se treća osoba i dalje vodi kao nepoznata, piše Alo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track