UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U NS: Zaplenjena droga, oružje i municija
Foto: Kurir

UHAPŠENA KRIMINALNA GRUPA U NS: Zaplenjena droga, oružje i municija

Crna Hronika -

NOVI SAD - Kriminalnu grupu, osumnjičenu za nelegalnu trgovinu narkoticima, uhapsila je novosadska kriminalistička policija i zaplenila više od dva kilograma droge, dva pištolja i znatnu sumu novca.

Pretresom više stanova u Novom Sadu, inspektori kriminalističke policije pronašli su 2.117 gram amfetamina, 22 grama "ekstazija", oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama supstance za miksovanje narkotika. Pronađene su i dve digitalne vage, oprema za pakovanje droge, 120 komada municije i novac, u različitoj valuti, u ukupnom iznosu od oko 16.500 evra, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Zbog sumnje da su učinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su Novosađani Ognjen N. (22), Dušan K. (18) i Nemanja Đ. (23).

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a u zakonskom roku bićedovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.( S. S./Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja